Grijze fietsen

Grijze fietsen

Grijs is één van de meest populaire fietskleuren en is daardoor bij zowel Gazelle als Sensa een kleur die veelvuldig in gebruik wordt genomen. Grijs is natuurlijk heel neutraal en daardoor gemakkelijk in je fietsleven in te passen. En laten we eerlijk zijn; het ene grijs is de andere niet. Hierdoor is het leuk om een grijze fiets aan te schaffen.

Grijze fietsen Sensa 

Sensa kennen we al geruime tijd als bedrijf dat kwalitatief zeer hoogwaardige fietsen maakt. Dit Nederlandse bedrijf is georienteerd op de sportievere markt en dat zie je aan alles terug in de grijze fietsen van Sensa. Voorbeelden van Grijze fietsen van Sensa zijn de:

Een grijze fiets van Sensa kopen?:

Grijze Gazelle fietsen

In 2016 en 2017 heeft Gazelle in vrijwel elke serie wel een grijze fiets gemaakt. Zo kunt u zelf kiezen welke type fiets u wilt hebben in de door u gewilde grijze uitvoering. Gazelle maakt kwaliteitsfietsen en geeft u dan ook een ruime keuze zodat u een grijze fiets kunt vinden die bij u past.

Een grijze fiets van Gazelle kopen?:

grijze fiets

Wilt u een grijze fiets kopen?

Wij hebben een groot assortiment aan fietsen in de kleur grijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kijken bij de top 10 van Gazelle fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.