Cortina Kinderfietsen

Cortina kinderfiets kopen?

We hebben verschillende soorten kinderfietsen in ons assortiment. De fietsen van Cortina zijn het meest geschikt voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ideaal om mee naar school te fietsen.

Jongen en meisje op Cortina kinderfiets
Transport kinderfietsen van Cortina

De U4 collectie voor kinderen

De collectie van de Cortina kinderfietsen heet U4. De u staat voor utility, wat nuttigheid betekend. Deze fietsen zijn zeker nuttig, maar zien er ook nog eens hip en modern uit. Op de fiets zit een voorrek waar schoolspullen op meegenomen kunnen worden. De fietsen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen voor zowel jongens als meisjes.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een Cortina kinderfiets?

Bij het aanschaffen van een kinderfiets is het belangrijk om te letten op de grootte van een fiets. De fiets moet namelijk niet te groot of te klein voor een kind zijn. Om je te helpen hebben we de verschillende wielmaten en de daarbij  passende leeftijd op een rijtje gezet.

In combinatie met de juiste wielmaat en grootte van de fiets, zorg je ervoor dat jouw kind veilig en goed fietst. Heb je nog vragen over het uitzoeken van een kinderfiets? Stel die dan aan onze klantenservice of kom langs bij één van onze winkels. De winkels zijn gevesigd in Leiden en we hebben een experience center in Alphen aan den Rijn.

Fleur de fiets op met accessoires

Het is natuurlijk leuk om de hippe Cortina kinderfiets te upgraden met accessoires. Zo hebben wij fietsmanden, fietskratten en fietstassen waarmee schoolspullen vervoerd kunnen worden. Wij hebben verschillende onderhoudsproducten en fietssloten die ervoor zorgen dat de fiets goed beveiligd is.

Stel uw vraag aan onze klantenservice

Heb je nog vragen over de Cortina kinderfiets of andere fietsen? Dan kun je die altijd aan ons stellen! Wij zijn bereikbaar via info@fiets-exclusief.nl of bel naar 0172- 477 070. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.