Sensa fietsen

21 producten

21 producten

Sensa fietsen

De sportieve fietsen van het Nederlandse merk Sensa zijn ruim verkrijgbaar bij Fiets-Exclusief. Sensa fietsen staan bekend vanwege hun kwalitatief hoge afwerking en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De collectie fietsen van Sensa valt onder te verdelen in diverse soorten fietsen.

Sensa fiets kopen

Wanneer je op zoek bent naar een Sensa fiets voor elke dag die lekker licht fietst, of een sportieve mountainbike om mee door de bossen te knallen, bij Sensa zal je zeker slagen. De kwalitatief hoogwaardige afwerking zorgt voor jarenlang fietsplezier op Sensa fietsen.

Sensa elektrische fietsen

De Sensa E-bikes kenmerken zich door hun sportieve karakter en lichtgewicht stuurgedrag. Dankzij de plaatsing van een sterke motor, fietsaccu met groot bereik en het gebruik van lichtgewicht materialen zijn de Sensa elektrische fietsen perfect geschikt voor lange afstanden en recreatief gebruik.
Een bekende Sensa E-bike serie is de;
Sensa Travel Power

Sensa Hybride fietsen

De Sensa hybride of Trekking fietsen zijn ongekend populair. Met een sublieme prijs-kwaliteit verhouding rijden deze fietsen super licht. Verkrijgbaar in verschillende prijsklasses en afwerkingniveau's. Een aantal bekende series van de Sensa trekking familie zijn;
Sensa Cintura
Sensa Superlite

Waar moet ik op letten wanneer ik een Sensa fiets wil kopen?

Belangrijke aspecten om voor jezelf te bepalen bij het uitzoeken van een nieuwe Sensa fiets is allereerst het doel. Waar ga je de fiets voor gebruiken. Ga je er dagelijks lange afstanden mee fietsen van huis naar werk, of zoek je een mountainbike om in de weekeinden door de bossen te fietsen.

Daarnaast is het van belang om goed te letten op de afmontage van de fiets. Sensa gebruikt uitsluitend kwalitatief goede onderdelen. Desondanks is er een grote verscheidenheid aan afmontage delen. Twijfel je welke fiets voor jouw doel geschikt is? Kom dan langs in onze winkel en laat je vrijblijvend adviseren.

Sensa fietsen

Zijn de sensa fietsen toch niet helemaal wat je zoekt?

Onze grote collectie fietsen is zeer uitgebreid. Bekijk de hybride fietsen of stadsfietsen en bekijk ons ruime assortiment.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.