Stadsfietsen

Producten 1-24 van 55

Pagina

Producten 1-24 van 55

Pagina

Stadsfietsen kopen

De meest geziene tweewieler in het Nederlandse straatbeeld is de stadsfiets! Deze handige alleskunners zijn ideaal toegespitst op het dagelijkse fietsverkeer. Zo zijn ze onderhoudsarm en voorzien van alle kwaliteiten om je comfortabel door het stadsverkeer heen te loodsen! Er is meestal voor ieder wat wils, aangezien ze in allerlei kleuren komen. Deze moderne fiets is er in een grote hoeveelheid aan varianten, zowel voor dames als heren en dat is niet voor niets! Hij brengt je van en naar je werk, neemt je mee naar de supermarkt of de stad. Kortom; deze fiets moet echt van alle markten thuis zijn en dat is hij ook! Fiets-Exclusief heeft daarom een groot assortiment aan stadsfietsen voor dagelijks gebruik tegen een zeer scherpe prijs. Dankzij handige planning en strategisch inkopen kunnen wij deze nieuwe en kwalitatief hoogwaardige fietsen goedkoop aanbieden. Deze goedkope fietsen verkopen wij tegen een lage prijs maar worden wel met zorg en liefde voor afgesteld.

De stadsfiets, maar dan als e-bike

De elektrische stadsfiets is de meest verkochte e-bike. Eigenlijk is stadsfiets een woord wat dit fietstype te kort doet.
De elektrische stadsfiets is vooral geschikt voor dagelijks gebruik en recreatieve tochten op vlak tot glooiend terrein.
Een belangrijk kenmerk van de stadsfies met trapondersteuning is dat de kettingkast gesloten is, ze meerdere vernellingen hebben en beschikken over een goed stel remmen.

Advies bij aanschaf stadsfiets

Omdat dit type meerdere jaren mee moet gaan geven wij graag hulp bij de aankoop. Zo kunt u telefonisch terecht bij onze klantenservice of in onze fietsenwinkel winkel te Leiden. Ook is er op onze website een handige chatfunctie waar u informatie in kunt winnen. Hier kunnen we u helpen met het maken van de keuze. Of het nu gaat om uitvoering, formaat of kleur – wij staan voor u klaar met advies! Zowel online als in de winkel is er een handig assortiment aan accessoires en benodigdheden voor uw fiets. Fietstassen en onderhoudsmiddelen zijn dan ook gemakkelijk aan te schaffen.

Sportieve stadsfietsen van de bekende merken

Wij bieden degelijke fietsmerken tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben deze merken uitgezocht op hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van fietsen. Zo weten ze de hedendaagse behoeftes van fietsers goed te vertalen in het ontwerp van de fiets. Wij bieden goedkope lifestylefietsen en andere categorieen aan van welbekende merken. Wij hebben een ruim assortiment met o.a. Gazelle, Cortina en Sensa.

stadsfiets heren
stadsfiets dames
fietsen in de stad
stadsfiets

Stadsfietsen van Gazelle

Gazelle is een graag geziene gast in het Nederlandse straatbeeld en is het meest bekende fietsenmerk van het moment. De kwalitatief hoogwaardige fietsen zijn het resultaat van eeuwenlange controles op het kwaliteitssysteem. Gazelle maakt al sinds 1892 fietsen en gebruikt deze ervaring in het verbeteren en aanpassen van hun assortiment. Bekende voorbeelden zijn de Gazelle Chamonix, de Gazelle Orange en de Gazelle Esprit.

Sensa Stadsfietsen

Het Nederlandse merk Sensa Bikes timmert al 25 jaar lang aan de weg in het sportievere fietssegment. Hiernaast hebben ze ook een goed afgewerkt assortiment aan stads- en toerfietsen. De Sensa Cintura en de Sensa Treviso zijn goede voorbeelden van de degelijkheid en kwaliteit die dit merk te bieden heeft.

Batavus stadsfiets
batavus Diva stad
Batavus Diva samen op de fiets
Gazelle stadsfiets

 

Kunt u toch niet de juiste stadsfiets vinden?

Bekijk hier de ruime collectie transportfietsen, bakfietsenhybride fietsen of moederfietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.