Cortina stadsfiets

Cortina stadsfietsen voor jong en oud

De trendy en eigentijdse stadsfietsen van Cortina zijn er in heel veel modellen en soorten. Deze lifestyle fietsen zijn geschikt voor iedereen en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.
De Cortina fietsen zijn onderverdeeld in verschillende types. Ieder type heeft zijn eigen rij-eigenschappen en uiterlijke kenmerken. Vaak is er binnen een type de keuze uit de 'gewone' fiets en de elektrische variant.

Cortina Foss

De Cortina Foss is een degelijke stadsfiets collectie. Dit model heeft een design wat gebasseerd is op de paperclip. De Cortina Foss is leverbaar als dames- en herenmodel. In leuke kleuren en in met 3 of 7 versnellingen.

Cortina U4

De Cortina U4 is de meeste bekende fiets van Cortina, en valt in de categorie transportfietsen.
Voorzien van een handige voordrager en stevige bagagedrager kan je met de Cortina U4 al je boodschappen meenemen. Leverbaar in een basic versie met alleen een terugtraprem en zonder versnellingen, tot een elektrische variant met krachtige middenmotor en grote actieradius.

Cortina voor in de stad
Cortina stadsfiets

Cortina Common stadsfiets

De Cortina Common is een hele leuke fiets in de collectie van Cortina. Deze fraaie verschijning is er in veel variaties, kleuren en uitvoeringen. Zowel in dames- als herenfiets is deze Cortina stadsfiets verkrijgbaar. Het leuke aan deze fiets is dat de voordrager en bagagedrager voorzien zijn van het zogenaamde Atran Velo Systeem (AVS). De dragers hebben een aparte uitsparing in de drager, waardoor je eenvoudig en zonder gereedschap de leuke accessoires op je fiets plaatst.
Denk hierbij aan handige fietstassen achterop, een leuke kunststof Cortina krat, of fraaie stalen mand. Met één klik zet je ze vast en haal je ze er weer af. Zo neem je je mandje eenvoudig mee de supermarkt in.

Cortina stadsfiets met AVS mand
Cortina Common elektrische stadsfiets
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.