Stadsfiets Dames

Producten 1-24 van 28

Pagina

Producten 1-24 van 28

Pagina

Stadsfiets dames

Bij een dames stadsfiets is de bovenste framebuis laag geplaatst. In vroegere tijden was dit noodzakelijk vanwege kledij, tegenwoordig wordt dit vooral als prettig ervaren. Bij een dames stadsfiets kun je gemakkelijk op en af stappen met bijvoorbeeld een kind voorop of als je een zware boodschappentas aan je stuur hebt hangen. Er zijn zelfs stadsfietsen voor dames met een extra lage instap. Dames stadsfietsen worden tegenwoordig niet alleen meer door vrouwen gekocht, maar ook heren maken er gebruik van. Juist vanwege die handige lagere instap. Een stadsfiets is speciaal gemaakt om gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm te zijn. Omdat deze fietsen dagelijks gebruikt worden is het natuurlijk fijn dat er bijvoorbeeld een gesloten kettingkast op zit en onderhoudsarme versnellingssystemen.

Een stadsfiets dames – waar moet je op letten?

Bij een stadsfiets dames geldt dat je het best kunt letten op het type stadsfiets. Ben je op zoek naar een fiets voor korte afstanden? Dan heb je misschien niet zoveel versnellingen nodig. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

De of de Gazelle Esprit C3 of de Cortina U1 met 3 versnellingen.
Woon je in heuvelachtig gebied of wil je de fiets naast korte ritjes ook gebruiken voor langere tochten? Dan zijn er stadsfietsen voor dames met meer versnellingen of vering beschikbaar.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:

De elektrische Gazelle Grenoble C7+ HMB of Cortina E-Foss dames
De geveerde Gazelle Orange C7+ Dames of Gazelle Chamonix C8

Dames stadsfiets – diverse merken, hoge kwaliteit

Binnen de collectie dames stadsfietsen verkopen we stadsfietsen van diverse merken. Wij hebben bewust gekozen voor deze merken omdat ze bieden wat ze beloven. Goede dames stadsfietsen met een degelijk karakter. Hierdoor kunt u altijd bij Fiets-Exclusief terecht voor een dames stadsfiets die goed bij u past. Mocht u toch nog hulp nodig hebben dan is er ook de mogelijkheid om op bezoek te gaan in onze winkel te Leiden of bij de telefonische klantenservice. Hier staat een selectie uit ons assortiment voor u klaar om uit te proberen! Wij hebben dames stadsfietsen van Gazelle, Sensa en Cortina tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Stadsfiets dames van Gazelle

Met een groot assortiment dames stadsfiets is het Nederlandse merk Gazelle zeer goed zichtbaar in de stad of onderweg. De reden dat Gazelle zo populair is onder de fietsers in Nederland is de ruim 120 jaar ervaring die ze goed om kunnen zetten in de kwaliteit van de dames stadsfiets. Deze jarenlange ervaring vertaald zich in een hoog gebruiksgemak.


Bekende dames stadsfietsen van Gazelle zijn:

Dames stadsfiets van Cortina

De stadsfietsen dames van Cortina onderscheiden zich van andere fietsen door hun speelse design. De kenmerkende en vaak leuke details op elke Cortina dames stadsfiets zorgen ervoor dat elk type fiets een geheel eigen karakter krijgt. Deze eigenwijze uiterlijke kenmerken worden veelal beloond met prijzen en awards waardoor Cortina de eer krijgt die ze toekomt.

Bekende stadsfietsen dames van Cortina zijn:

Dames stadsfiets van Sensa

Sensa is een sportief merk dat jarenlang ervaring heeft in de sportieve(re) sector. Naast racefietsen en mountainbikes hebben ze ook een zeer succesvol assortiment met stads- en toerfietsen. De Sensa stadsfietsen staan bekend om hun hoge gebruiksgemak en zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de dagelijkse fietstocht van- en naar werk.

Bekende dames stadsfietsen van Sensa zijn:

dames stadsfiets

Bent u op zoek naar een stadsfiets met extra draagkracht?

Kijkt u dan eens bij onze transportfietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.