Stadsfiets Heren

Producten 1-24 van 30

Pagina

Producten 1-24 van 30

Pagina

Heren stadsfiets

Een stadsfiets voor mannen is een herenfiets die zeer praktisch in gebruik is. Onderhoudsvriendelijkheid is een zeer balangrijk karakter van de heren stadsfiets. Deze fietsen worden namelijk dagelijks gebruikt en dan wil je eigenlijk gewoon gelijk gebruik kunnen maken van je fiets; Opstappen en wegfietsen, dat is het motto! De collectie heren stadsfietsen bestaat uit een grote hoeveelheid fietsen die allemaal gemaakt zijn met het doel om jou zo goed mogelijk bij te staan bij je dagelijkse werkzaamheden.

Stadsfiets voor mannen – een fiets voor elke gelegenheid

Dat een stadsfiets praktisch moet zijn moge duidelijk zijn. In ons ruime assortiment zitten stadsfietsen voor elke gelegenheid. Het is namelijk best handig om van tevoren te bepalen wat voor fiets het beste bij jouw levensstijl past. Ben je dagelijks veel op pad met de stadsfiets voor heren dan is het verstandig om de fiets daar ook op uit te zoeken. Ook als je in heuvelachtig gebied woont is het vaak fijn om een fiets te hebben met meerdere versnellingen.

Maar het kan ook zo maar zijn dat je de fiets gebruikt voor enkele ritjes zoals bijvoorbeeld naar het station of de supermarkt. Het is dan soms handiger om een heren stadsfiets te hebben zonder al te veel kabels en die je gemakkelijk kunt gebruiken.

Het is soms lastig om deze keuze te maken. Gelukkig staan de klantenservice medewerkers van aanbiedingsfiets altijd voor je klaar. En twijfel je over de framemaat? Dan kun je er ook voor kiezen om langs te gaan in onze winkel te Leiden waar je een gedeelte van ons assortiment kunt bekijken.

Elektrische herenfietsen voor in de stad

Ook de elektrische stadsfiets voor mannen is niet meer weg te denken. Voorzien van een krachtige motor en fietsaccu kan je met dit fietstype de hele stad doorfietsen. 
Gemaakt voor dagelijks gebruik, kan tegen een stootje en vooral om jou zonder zweet op je werk of bij school aan te laten komen.

Heren stadsfiets van een degelijk merk

Bij Fiets-Exclusief werken we met verschillende fietsmerken waar we veel vertrouwen in hebben. Deze merken - Gazelle, Cortina, Ebike Das Original, vanDijck en Sensa - leveren zeer goede producten af met een zeer degelijke manier van produceren.
Binnen het assortiment van deze merken is er altijd wel een stadsfiets te vinden die bij jouw behoeftes past.

Gazelle stadsfiets heren

Gazelle heeft in 1992, tijdens het 100 jarig jubileum, het Koninklijke predicaat voor hun naam mogen plaatsen. In 2015 is dit bekroond met de opening van de nieuwe Gazelle fabriek door onze koning.  Gazelle produceert al decennialang zeer degelijke en kwalitatief hoogwaardige fietsen.

Bekende modellen Gazelle heren stadsfietsen:

Sensa heren stadsfiets

Het merk Sensa is actief in het sportievere segment. Samen met mountainbikes, racefietsen maken ze ook zeer degelijke stads- en hybride fietsen. Deze sportieve fietsen zitten zeer goed in elkaar en zijn zeer prettig in gebruik!

Bekende modellen Sensa Stadsfietsen:

Stadsfiets voor heren

Ben je op zoek naar een dames stadsfiets?

Wij hebben naast stadsfiets heren ook dames stadsfietsen.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.