Elektrische Fiets Aanbiedingen

24 producten

 1. Cortina E-U1 N7 Heren
  Cortina E-U1 N7 Heren
  € 1.799,00 € 1.499,00
  Bekijken
 2. Gazelle Avignon C8 HMB
  Gazelle Avignon C8 HMB
  € 3.999,00 € 3.099,00
  Bekijken
 3. Union E-Lane HMS 2023
  Union E-Lane HMS 2023
  € 2.799,00 € 2.149,00
  Bekijken

24 producten

Elektrische fiets Aanbieding

Bij Fiets-Exclusief hebben we bijna altijd de elektrische fiets aanbieding die u zoekt. Met een altijd lage prijs en de sale, moet het lukken om een elektrische fiets aanbieding te vinden voor u. Wij bieden een groot assortiment elektrische fietsen voor een echte aanbiedingsprijs! Een goedkope elektrische fiets is gemakkelijk aan te schaffen via de gebruiksvriendelijke website of in onze fietsenwinkel in Leiden. De klantenservice staat dagelijks paraat om je van het beste advies te voorzien en jou aan een prettige aanbieding te helpen!

Elektrische fiets aanbieding zowel online en in de winkel

Dankzij een slimme strategie van groot inkopen kunnen wij nieuwe elektrische fietsen tegen een aanbiedingsprijs verkopen. Hierdoor heeft u niet alleen een gloednieuwe elektrische fiets in huis maar houdt u ook geld over voor andere leuke dingen. Zoals een weekendje weg met de fiets!  
U kunt bij ons online terecht of in onze winkel te Leiden. We hanteren één prijs zowel on- als offline waardoor u altijd een elektrische fiets aanbieding heeft  met volledige ondersteuning bij de aanschaf. En bent u nog niet helemaal zeker over de fiets? In ons filiaal te Leiden kunt u de fiets bekijken en uitpoberen.

Aanbieding elektrische fietsen van A-merken

Binnen het aanbieding elektrische fietsen assortiment zijn fietsen te vinden van de twee grootste A-merken in de Nederlandse fietsenbranche: Gazelle en Cortina. Beide merken produceren hun grootse collectie fietsen in Nederland en kunnen dankzij jarenlange ervaring kwaliteit bieden. Wij kunnen u deze elektrische kwaliteitsfietsen aanbieden voor een aanbiedingsprijs!

Gazelle elektrische fietsen aanbieding

Gazelle heeft decennia lange ervaring in het bouwen van fietsen en past deze ervaring toe in het maken van elektrische fietsen. Dit is te merken aan de degelijke kwaliteit van de elektrische Gazelle fietsen. Aanbiedingsprijzen voor Gazelle fietsen zijn zeer spectaculair en geven u een hoge korting in vergelijk met een regulieren fietsenwinkel.

Elke aanbieding elektrische fiets geldt voor zowel online bestellen met thuis bezorgen als afhalen in de winkel.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.