Cortina Elektrische Fietsen en E-bikes

Producten 25-29 van 29

Pagina

Producten 25-29 van 29

Pagina

Cortina elektrische fietsen

De Cortina elektrische fiets wordt met zorg ontworpen en geproduceerd. Aan de Cortina e-bikes wordt veel tijd en aandacht besteedt, zodat ze naadloos samenkomen en je zowel qua design en techniek op een topproduct rijdt.
Dit zie je terug in de kwalitatief goede elektrische fietsen die er trendy uitzien en waarbij alle kabeltjes netjes zijn weggewerkt.
Solide, veilige en ook mooie elektrische fietsen op de markt brengen is waar Cortina voor staat.

Cortina E bikes

Met een Cortina e-bike weet je dat je altijd meedoet met de laatste trends. De designers van Cortina ontwerpen de elektrische fietsen volgens de laatste mode- en fashiontrends. Dit zie je onder andere terug in het kleurgebruik en de mooie details die elk elektrische fiets Cortina uniek maakt. De Cortina elektrische transportfietsen zijn goede voorbeelden van fietsen met een trendy design. 

Cortina elektrische fiets in stad
Cortina elektrische fiets

Bekende Cortina elektrische fietsen

In het assortiment van de Cortina elektrische fietsen zie je een aantal bekende en populaire modellen. Een populaire Cortina elektrische fiets dames is bijvoorbeeld de E U4. Hieronder zie je de andere populaire modellen;

Naast bekende elektrische fietsen, heeft Cortina ook populaire niet-elektrische fietsen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Cortina moederfietsen of de Cortina U4 transportfietsen.

De motortechniek van de Cortina e-bike

De elektrische fietsen van Cortina zijn uitgevoerd met diverse motoren. Zo zijn er Cortina fietsen met een voorwielmotor en Cortina e-bikes met middenmotor. Cortina heeft de collectie elektrische fietsen snel uitgebreid.

Cortina e bikes met voorwielmotor

De e-bikes van Cortina met een voorwielmotor zijn er in 2 soorten. Met een Bafang voorwielmotor en met een SportDrive motor.
Bij beide modellen is er de keuze uit verschillende variaties aan fietsaccu's, om zo zelf je actieradius te bepalen.
Het grote voordeel van een voorwielmotor is dat deze een stuk voordeliger zijn ten op zichte van de middenmotor. Nadeel is dat ze minder krachtig zijn en vaak werken op basis van een rotatiesensor, welke zorgt dat de motor begint te ondersteuning zodra de pedalen draaien.

Benieuwd naar hoe deze motoren verschillen in rijgedrag? Kom langs en ervaar ze zelf!

Cortina e bikes met een middenmotor

De Cortina elektrische fiets met middenmotor vindt ej door de gehele collectie terug. Deze krachtige motor zorgt dankzij de lage centrale plaatsing voor een prettig rij- en stuurgedrag.

De Cortina e-bikes met een middenmotor zijn verkrijgbaar met zowel Bosch, Shimano, Bafang en SportDrive middenmotoren.

Cortina E-Bike verlichting
Display van de Cortina e-bike

Daarnaast is het mogelijk om bij elk model Cortina elektrische fiets zelf te kiezen uit verschillende accu’s. De accu’s variëren in hoeveelheid Wh en daarmee in het aantal kilometers dat je kunt fietsen met een volle accu. Zo heeft de 500 Wh accu bijvoorbeeld een bereik tot 185 km. Ideaal voor het afleggen van lange afstanden dus. Fiets je vooral korte stukjes, dan is de keuze voor een 300 Wh accu met een bereik tot 110 km snel gemaakt.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.