Cortina Elektrische Fietsen en E-bikes

Cortina Elektrische Fietsen en E-bikes

Producten 1-24 van 27

Pagina
 1. Cortina E-U1 N3 Heren
  Cortina E-U1 N3 Heren
  € 1.699,00 € 1.249,00
  Bekijken
 2. Cortina E-U4 Family 2024
  Cortina E-U4 Family 2024
  € 2.099,00 € 1.549,00
  Bekijken
 3. Cortina E-U1 N7 Heren
  Cortina E-U1 N7 Heren
  € 1.799,00 € 1.499,00
  Bekijken
 4. Cortina E-Nite MM N7 2024
  Cortina E-Nite MM N7 2024
  € 2.499,00 € 1.999,00
  Bekijken
 5. Cortina E-Lett 2024 Dames
  Cortina E-Lett 2024 Dames
  € 2.499,00 € 2.119,00
  Bekijken
 6. Cortina E-Lett 2024 Heren
  Cortina E-Lett 2024 Heren
  € 2.499,00 € 2.119,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 27

Pagina

Cortina elektrische fietsen

De Cortina elektrische fiets wordt met zorg ontworpen en geproduceerd. Aan de Cortina e-bikes wordt veel tijd en aandacht besteed, zodat ze naadloos samenkomen. Hierdoor zijn de elektrische fietsen van Cortina zowel qua design als techniek echte topproducten.

Dit zie je terug aan de rijstijl van de elektrische fietsen van Cortina, maar ook aan het feit dat de Cortina e-bikes er trendy uitzien en alle kabeltjes netjes zijn weggewerkt. Cortina staat voor elektrische fietsen die solide, veilig en mooi zijn.

Cortina e-bikes

Met een Cortina e-bike weet je dat je altijd meedoet aan de laatste trends. De designers van Cortina ontwerpen de elektrische fietsen volgens de laatste mode- en fashiontrends. Dit zie je onder andere terug in het kleurgebruik en de mooie details die elke elektrische fiets van Cortina uniek maakt. De Cortina elektrische transportfietsen zijn goede voorbeelden van fietsen met een trendy design.

Cortina elektrische fiets in stad
Cortina elektrische fiets

Bekende Cortina elektrische fietsen

In het assortiment van de Cortina elektrische fietsen zie je een aantal bekende en populaire modellen. Een populaire Cortina e-bike voor dames is bijvoorbeeld de Cortina E-U4. Hieronder zie je de andere populaire modellen;

 • Cortina E U1
 • Cortina E U4 Transport
 • Cortina E Common
 • Cortina E Foss
 • Cortina E Lett
 • Cortina E Silento
 • Cortina E Blau
 • Cortina E Nite

Naast bekende elektrische fietsen, heeft Cortina ook populaire niet-elektrische fietsen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Cortina moederfietsen of de Cortina U4 transportfietsen.

De motortechniek van de Cortina e-bike

De elektrische fietsen van Cortina zijn uitgevoerd met diverse motoren. Zo zijn er Cortina fietsen met een voorwielmotor en Cortina e-bikes met middenmotor. Cortina heeft de collectie e-bikes snel uitgebreid, waardoor je altijd een elektrische fiets vindt die aansluit bij jouw wensen.

Cortina e-bikes met voorwielmotor

De e-bikes van Cortina met een voorwielmotor zijn er in twee soorten. Met een Bafang voorwielmotor en met een SportDrive motor. Bij beide modellen is er de keuze uit verschillende variaties aan fietsaccu's, om zo zelf je actieradius te bepalen.

Het grote voordeel van een voorwielmotor is dat deze een stuk voordeliger zijn ten opzichte van de middenmotor. Een nadeel is dat ze minder krachtig zijn en vaak werken op basis van een rotatiesensor, welke zorgt dat de motor begint te ondersteunen zodra de pedalen draaien. Benieuwd naar hoe de e-bikes van Cortina met deze motoren verschillen in rijgedrag? Kom langs en ervaar ze zelf!

Cortina e-bikes met een middenmotor

De Cortina elektrische fiets met middenmotor vind je door de gehele collectie terug. Deze krachtige motor zorgt dankzij de lage centrale plaatsing voor een prettig rij- en stuurgedrag. De Cortina e-bikes met een middenmotor zijn verkrijgbaar met zowel Bosch, Shimano, Bafang en SportDrive middenmotoren.

Cortina E-Bike verlichting
Display van de Cortina e-bike

Daarnaast is het mogelijk om bij elk model Cortina elektrische fiets zelf te kiezen uit verschillende accu’s. De accu’s voor de e-bikes van Cortina variëren in hoeveelheid Wh en daarmee in het aantal kilometers dat je kunt fietsen met een volle accu. Zo heeft de 500 Wh accu bijvoorbeeld een bereik tot 185 kilometer; ideaal voor het afleggen van lange afstanden. Fiets je vooral korte stukjes, dan is de keuze voor een Cortina e-bike met een 300 Wh accu snel gemaakt. Met deze accu heb je een bereik tot 110 kilometer.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.