Cortina Elektrische Fietsen en E-bikes

Cortina Elektrische Fietsen en E-bikes

Producten 1-24 van 34

Pagina
 1. Cortina E-U1 N7 Heren
  Cortina E-U1 N7 Heren
  € 1.799,00 € 1.399,00
  Bekijken
 2. Cortina E-Nite MM N7 2024
  Cortina E-Nite MM N7 2024
  € 2.549,00 € 2.149,00
  Bekijken
 3. Cortina E-Lett 2024 Dames
  Cortina E-Lett 2024 Dames
  € 2.599,00 € 2.129,00
  Bekijken
 4. Cortina E-Lett 2024 Heren
  Cortina E-Lett 2024 Heren
  € 2.599,00 € 2.129,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 34

Pagina

Cortina elektrische fietsen: Stijlvol, krachtig en trendy

De Cortina elektrische fiets wordt met uiterste zorg ontworpen en geproduceerd, wat resulteert in hoogwaardige Cortina e-bikes die perfect samenkomen op het gebied van design en techniek. De toewijding aan detail is duidelijk merkbaar, zowel in de rijstijl van de elektrische fietsen als in het trendy uiterlijk, waarbij zelfs de kleinste kabeltjes netjes zijn weggewerkt.
Cortina fietsen staan synoniem voor solide, veilige, en bovenal prachtige elektrische fietsen.

de Cortina E Bike: Trendy designs volgens de laatste mode- en fashiontrends

Wie kiest voor een Cortina e-bike, kiest voor de laatste trends op fietsgebied. De designers van Cortina laten zich inspireren door de nieuwste mode- en fashiontrends, wat resulteert in elektrische fietsen met opvallende kleurgebruiken en verfijnde details.
Vooral de Cortina elektrische transportfietsen zijn een perfect voorbeeld van de Cortine elektrische fietsen met trendy design

Cortina elektrische fiets in stad
Cortina e bike

Bekende Cortina elektrische fietsen

In het uitgebreide assortiment van Cortina vind je verschillende bekende en populaire modellen.
De Cortina E-U4 is bijvoorbeeld een favoriete e-bike voor dames. Andere populaire modellen zijn onder meer de Cortina E Common, E Lett, E Silento, E Blau, en E Nite.

Naast elektrische fietsen biedt Cortina ook populaire niet-elektrische fietsen, zoals moederfietsen en U4 transportfietsen.

Ontdek de diversiteit aan Cortina elektrische fietsen op Fiets-Exclusief.nl.

Motortechniek van Cortina e-bikes

De motoren die de Cortina e-bikes aandrijven, variëren in type en technologie.
Cortina biedt fietsen met zowel voorwielmotoren als middenmotoren aan.
De collectie e-bikes is snel gegroeid, waardoor er altijd een Cortina elektrische fiets is die voldoet aan jouw specifieke wensen.

Cortina e-bikes met voorwielmotor

De e-bikes van Cortina met een voorwielmotor zijn er in twee soorten. Met een Bafang voorwielmotor en met een SportDrive motor. Bij beide modellen is er de keuze uit verschillende variaties aan fietsaccu's, om zo zelf je actieradius te bepalen.

Het grote voordeel van een voorwielmotor is dat deze een stuk voordeliger zijn ten opzichte van de middenmotor. Een nadeel is dat ze minder krachtig zijn en vaak werken op basis van een rotatiesensor, welke zorgt dat de motor begint te ondersteunen zodra de pedalen draaien. Benieuwd naar hoe de e-bikes van Cortina met deze motoren verschillen in rijgedrag? Kom langs en ervaar ze zelf!

Cortina e-bikes met een middenmotor

De Cortina elektrische fiets met middenmotor vind je door de gehele collectie terug. Deze krachtige motor zorgt dankzij de lage centrale plaatsing voor een prettig rij- en stuurgedrag. De Cortina e-bikes met een middenmotor zijn verkrijgbaar met zowel Bosch, Shimano, Bafang en SportDrive middenmotoren.

Cortina E-Bike verlichting
Display van de Cortina e-bike

Cortina E-Bike Dames en Heren: Stijlvolle keuzes voor iedereen

Specifiek voor dames en heren biedt Cortina een uitgebreide collectie e-bikes.
Voor dames is de Cortina E-U4 een populaire keuze, terwijl heren kunnen genieten van modellen zoals de Cortina E-Blau en E-U4 Transport.
Deze modellen combineren functionaliteit met een stijlvol ontwerp, waardoor ze perfect passen bij de specifieke wensen en behoeften van zowel dames als heren.

Cortina elektrische fietsen voor ieder type fietser

Of je nu op zoek bent naar een trendy e-bike, een specifiek model voor dames of heren, of gewoon hoogwaardige motortechnologie, Cortina heeft het allemaal.
Met een breed scala aan modellen, designs en technologische opties biedt Cortina elektrische fietsen die perfect aansluiten bij diverse levensstijlen en voorkeuren.

Maak een statement op de weg en ervaar het gemak en de stijl van een Cortina elektrische fiets.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.