Cortina Herenfietsen

Cortina herenfiets kopen?

Bent u op zoek naar een Cortina fiets heren? Dan bent u bij Fiets-Exclusief aan het juiste adres. Wij hebben verschillende fietsen van het merk Cortina in het assortiment. De fietsen zijn direct beschikbaar en worden 100% rijklaar bij u thuis afgeleverd.

Koop nu één van onze Cortina herenfietsen

Wij helpen u met de zoektocht naar uw nieuwe fiets

Cortina herenfietsen hebben een hoge instap en dat komt door de horizontale bovenbuis die op de fiets gevestigd is. Eigenlijk zijn herenfietsen op technisch gebied gelijk aan de damesvariant. Het enige verschil is dat damesfietsen een lage instap hebben. Als u een herenfiets gaat uitzoeken is het handig om te letten op de volgende aspecten:

  • Versnellingen
  • Framehoogtes
  • Remsystemen

Deze aspecten kunt u invullen in ons handige filtersysteem. Hierdoor kunnen wij uw selectie aan fietsen verfijnen, waardoor u eerder uw ideale fiets vindt. Mocht u nog vragen hebben bij het uitzoeken van uw nieuwe fiets, dan is het mogelijk om die te stellen aan onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken via info@fiets-exclusief.nl of bel naar 0172 477 070.

Cortina herenfietsen blijven up-to-date

Het merk Cortina zorgt ervoor dat de herenfietsen er modern uitzien. De fietscollectie wordt net als een modecollectie telkens weer geüpdatet. De designers van Cortina fietsen volgen de modetrends en passen deze weer toe op de fietsen. Hierdoor blijven de fietsen er hip uitzien. 

Verschillende soorten herenfietsen

Bent u op zoek naar een sportieve herenfiets of juist naar een stadsfiets? Door het grote assortiment is er voor iedereen wel een geschikte fiets te vinden. Naast herenfietsen van Cortina hebben wij nog andere fietsen van verschillende merken in ons assortiment, zoals: Gazelle en Sensa.
Uiteraard zijn er ook Cortina damesfietsen leverbaar.

Cortina herenfiets met Messengerbag
Cortina herenfiets U5

Diverse soorten accessoires

Bent u op zoek naar leuke accessoires voor op de Cortina herenfiets? Wij hebben accessoires waarmee spullen vervoerd kunnen worden zoals: fietsmanden, fietstassen en fietskratten. Om uw fiets goed te beveiligen hebben wij verschillende soorten fietssloten. Voor het onderhoud van uw fiets hebben wij verschillende omderhoudsproducten zoals een fietspomp en fietsverlichting.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.