Cortina

Het trendy Nederlandse fietsmerk Cortina is sinds de introductie in 2006 razendsnel gegroeid. Met populaire fietsmodellen voor jong en oud is Cortina het merk voor fietsen die meegaan met de mode. Bij Cortina kun je terecht voor kinderfietsen en transportfietsen, maar ook voor fraaie elektrische fietsen.

De populaire fiets series van Cortina

Cortina heeft haar fietscollectie opgedeeld in verschillende series. Elke serie of fietsfamilie heeft zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Hieronder staan de meest populaire series.

Cortina E-U4

 

De Cortina E-U4 is de elektrische transportfiets van Cortina. Verkrijgbaar in modellen met een voorwielmotor, maar ook met een krachtigere middenmotor. De Cortina E-U4 is een echter krachtpatser en zelf te stylen met bijvoorbeeld een leuke fietsmand of fietskrat. Bekijk alle Cortina E-U4 modellen of kom langs voor een proefrit en ervaar zelf het gemak van deze elektrische transporter.

Cortina U4

 

De Cortina U4 is de meest bekende serie uit de Cortina collectie. Deze sterke en trendy transportfiets is in zeer veel varianten verkrijgbaar. Van damesfiets tot herenfiets, maar ook als Elektrische Cortina U4.

Cortina U1

 

De Cortina U1 is het werkpaard van Cortina. Het frame is gemaakt van staal en oersterk, maar wel iets zwaarder qua gewicht. De Cortina U1 is leverbaar in veel modellen. Van U1 met terugtraprem, tot elektrische Cortina U1.
De Cortina U1 is de fiets met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Cortina Blau

 

De Blau is de trendy stadsfiets van Cortina. Het fraaie minimalistische design, gecombineerd met unieke details maken deze fiets een genot om op te fietsen. Unieke weggewerkte verlichting in het frame en een sportieve fietshouding.
Bekijk alle Cortina Blau fietsen en ontdek het unieke ontwerp zelf.

Cortina Mozzo

 

De Cortina Mozzo is een lichtgewicht sportieve stadsfiets en uitgerust met de beste specs. Denk hierbij aan Beltdrive, verschillende typen vernsllingsnaven en gave uitvoeringen. De Cortina Mozzo is leverbaar als damesmodel en herenmodel.

Cortina Common

 

De Cortina Common is een unieke combinatie tussen stadsfiets en transportfiets. Het fraaie aan deze fiets is dat je de Common helemaal zelf kunt stylen. Hiervoor zijn tal van leuke Cortina accessoires met AVS systeem verkrijgbaar. Deze klik je snel en zonder gereedschap op je fiets, waardoor je fiets een unieke uitstraling krijgt.
De Cortina Common is leverbaar in veel varianten, ook als Elektrische Cortina Common.

Cortina Foss

 

De Cortina Foss is een lichtgewicht stadsfiets en uitgerust om zorgeloos dagelijks te fietsen. Het design van deze fiets is gebasseerd op de bekende paperclip. De Cortina Foss is leverbaar als damesmodel, herenmodel, maar ook als elektrische Cortina Foss, de Cortina E-Foss.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.