Cortina E-Tide

Ontdek de Cortina E-Tide: elektrische fiets met stijl en prestaties

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle elektrische Cortina fiets? Dan is de Cortina E Tide fiets precies wat je zoekt. Deze e-bike combineert hoogwaardige technologie met een modern design, waardoor je moeiteloos en comfortabel kunt fietsen, waar je ook naartoe gaat.

Krachtige prestaties en Elektrische aandrijving

De elektrische Cortina E-Tide is uitgerust met een krachtige voorwielmotor of middenmotor, welke je moeiteloos ondersteunt tijdens het fietsen.
Of je nu tegen de wind in fietst of een steile heuvel beklimt, met de elektrische E-Tide gaat fietsen snel en gemakkelijk.
Bovendien zorgt de geavanceerde fietsaccu ervoor dat je lang kunt genieten van je fietsrit voordat je hoeft op te laden.

Cortina E-Tide reviews en ervaringen

Wil je meer weten over de ervaringen van anderen met de Cortina E Tide?
Lees dan onze uitgebreide Cortina E Tide review en ontdek waarom deze fiets zo populair is onder fietsers van alle niveaus. Al veel tevreden klanten hebben de voordelen van de Cortina E Tide ervaren en zijn lovend over zijn prestaties en comfort.

Als tevreden klant kan ik de Cortina E-Tide elektrische fiets van harte aanbevelen! De ondersteuning tijdens het fietsen is krachtig en soepel,en de batterij gaat lang mee.

Cortina E Tide als Damesfiets en Herenfiets

De Cortina E Tide elektrische fiets kent zowel een dames- als een herenvariant. De E-tide dames is voorzien van een aluminium frame met een ruime wijde instap. Leverbaar in framematen van 46cm tot en met 61cm.
De E-Tide herenfiets heeft een traditioneel herenframe en is leverbaar in een groot scala aan framematen, van 50cm tot 65cm.

Varianten van de Cortina E-Tide ebike

De Cortina E-Tide family kent verschillende modellen, allemaal met verschillende specificaties. De basis van de fiets, het frame, is m.u.v. de kleur, altijd gelijk.

De Cortina E-Tide is verkrijgbaar in onderstaande modellen;

  • Cortina E-Tide Active Line Dames (Bosch middenmotor)
  • Cortina E-Tide Active Line Heren (Bosch middenmotor)
  • Cortina E-Tide FM Dames (SportDrive voorwielmotor)
  • Cortina E-Tide FM Heren (SportDrive voorwielmotor)

De Cortina E-Tide is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige elektrische fiets met stijl en prestaties.
Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak en comfort van deze Cortina fiets tijdens je volgende fietsrit.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.