Elektrische stadsfietsen voor heren

Producten 1-24 van 29

Pagina
 1. Cortina E-U1 N7 Heren
  Cortina E-U1 N7 Heren
  € 1.799,00 € 1.399,00
  Bekijken
 2. Gazelle Paris C7 HMB Heren
  Gazelle Paris C7 HMB Heren
  € 2.299,00 € 1.899,00
  Bekijken
 3. Cortina E-Lett 2024 Heren
  Cortina E-Lett 2024 Heren
  € 2.599,00 € 2.129,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 29

Pagina

Elektrische stadsfiets voor heren

Een elektrische stadsfiets voor heren is een zeer comfortabele metgezel voor in het dagelijkse verkeer. Deze handige elektrische fietsen geven je net dat duwtje in de rug waardoor fietsen nog moeitelozer zal gaan. Binnen de elektrische stadsfietsen voor heren is er een ruime keuze aan fietsen. Hieronder proberen we je zo goed mogelijk te vertellen wat voor keuzes er allemaal zijn bij Gazelle en Cortina.

Aandrijving van de elektrische stadsfietsen heren

De elektrische stadsfietsen heren maken gebruik van twee verschillende aandrijvingstypes: een middenmotor of een voorwielmotor. Beide motortypes zijn zeer prettig in gebruik.

De voorwielmotor

De voorwielmotor is stil in gebruik en valt minder op vanwege het slimme design in de fiets. Naast deze handige eigenschappen is deze motor ook vaak goedkoper. Het nadeel is dat de aandrijving van vooraf komt waardoor u minder het gevoel krijgt dat u een steuntje in de rug krijgt maar juist vooruit getrokken wordt.

De middenmotor

De middenmotor is aangedreven vanuit het midden van de elektrische stadsfiets heren. Dit betekent dat de pedalen de fiets aandrijven waardoor het heel natuurlijk voelt. Doordat de motor in het midden van de fiets geplaatst is heeft deze een laag zwaartepunt. Dit zorgt ervoor dat de fiets zeer makkelijk te hanteren is. Een nadeel is dat deze fietsen iets meer geluid maken tijdens het fietsen dan een voorwielmotor.

Elektrische stadsfiets heren, 1 categorie, vele keuzes

Binnen het assortiment van elektrische stadsfietsen heren is de variatie heel groot. Zo  zijn er elektrische transportfietsen zoals de Gazelle Heavy Duty NL C7 HMB, sportieve elektrische stadsfietsen zoals de Gazelle Chamonix C7 HMS of design zoals de Cortina E-Silento Pro. Wat je ook zoekt, binnen de categorie elektrische stadsfietsen voor heren is de keuze heel uitgebreid!  

elektrische heren stadsfietsen

Op zoek naar een sportieve elektrische fiets?

In de categorie elektrische hybridefietsen vindt je alle e-bikes met een sportief karakter. Hier zijn zowel damesfietsen als herenfietsen te vinden, in alle kleuren, maten en uitvoeringen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.