Fietsen 2019

1 product

1 product

Fietsen 2019

Met de toenemende verkeersdruk is de fiets populairder dan ooit! Want zeg nu zelf; er is weinig wat zo veel voldoening geeft als de file voorbij fietsen. In 2019 zien we fietsen die het de fietser nog makkelijker maken om op te stappen en datgene te doen waar de fiets voor gemaakt is: Fietsen. Of je in 2019 nu kiest voor een stadsfiets, een hybride fiets of een elektrische fiets - nog nooit was er zo veel keuze! Ben je in seizoen 2019 op zoek naar een fiets? Bij Fiets-Exclusief hebben we alles van het nieuwste seizoen tegen de scherpste prijzen!

Comfortabel op de fiets in 2019

De trend die we in de laatste jaren veel zien toenemen is om het gebruiksgemak van fietsen zo hoog mogelijk te maken. Fietsen worden steeds onderhoudsarmer, zijn comfortabel uitgevoerd en, indien voorzien van elektronica, gemakkelijk te bedienen! 

fietsen in 2019
Gazelle fiets 2019
Stadsfiets 2019
Moederfiets 2019
 

Groot assortiment fietsen in 2019!

Fiets-Exclusief heeft je in 2019 nog meer te bieden! Naast het nieuw geopende experience center waar je ons grote assortiment kunt bewonderen hebben we ook een groot aantal merken op voorraad. In ons vaste assortiment vind je fietsen van Gazelle, Cortina, Sensa, Freebike, Ebike das Original en vanDijck. Ook in het assortiment van 2019 vind je een zeer grote voorraad fietsen in ons experience center waar je alle merken kunt ervaren. Onze ervaren fietsspecialisten geven je graag antwoord op al je vragen! Ook op onze website vind je een antwoord op je vragen via de klantenservice pagina

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.