Alles over fietsmotors

Type motoren voor de E-bike

Wat is het verschil tussen een trapkrachtsensor en een rotatiesensor?

Als je op zoek gaat naar een elektrische fiets word je vaak gebombardeerd met informatie. Vandaag is het de beurt aan een van de meest gestelde vragen van het moment. Wat is het verschil tussen een trapkrachtsensor en een rotatiesensor?

Lees verder

Welke typen Bosch middenmotors zijn er?

Een van de meest gebruikte merken voor een middenmotor is Bosch. De Bosch Middenmotor is dan ook erg populair vanwege zijn grote kracht, het gebruiksgemak en de ervaring met elektrische ondersteuning. Maar wist je ook dat er verschillende types Bosch middenmotor zijn? Welke dat zijn ontdek je in onze blog!

Lees verder

Waarom een elektrische fiets met voorwielmotor?

Een elektrische fiets met voorwielmotor blijft onveranderd geliefd. En dat is niet zonder reden! In deze blog lees je van alles over de voordelen van een elektrische fiets met voorwielmotor.

Lees verder

Wat zijn de aandrijvingstypes die een fiets kan hebben?

Er zijn drie manieren waarop een fiets aangedreven kan worden waarbij jij de motor bent die de energie aanbrengt om je fiets in beweging te krijgen (en houden). Hoog tijd om de drie verschillende types te onderzoeken. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voor- en nadelen?

Lees verder

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.