Pedalen MTB/Race

Pedalen MTB race

Wanneer je gaat fietsen is het belangrijk dat de pedalen zo efficiënt mogelijk gebruikt worden, want hier komt de kracht op te staan. Voor elk pedaal op een racefiets worden verschillende eisen gesteld, zo ook voor de MTB pedalen. MTB pedalen staan bekend om het goed te functioneren op zwaar terrein, hierdoor kunnen modder en zand het systeem niet blokkeren. Daarnaast zijn de pedalen van MTB makkelijk in en uit te klikken.

Shimano SPD pedalen

In ons assortiment verkopen wij MTB pedalen van het merk Shimano. De MTB pedalen van het merk Shimano zijn gemaakt voor fietsen op offroad terrein, dit zijn dus eigenlijk mountainbikes . Bij het merk Shimano zit de schoen echt vast aan de pedaal, hierdoor is er weinig bewegingsvrijheid tussen het pedaal en de schoen. De kracht die gebruikt wordt tijdens het fietsen gaat hierdoor gelijk naar het pedaal. De Shimano MTB pedalen worden door verschillende mensen gebruikt. Van amateurs tot profs, veel mensen zijn erg tevreden over deze palen.

Bestel MTB pedalen op de website

Bij ons kunt u heel gemakkelijk online uw MTB pedalen bestellen op onze website. Door onze snelle levering heeft u het fietspedaal al binnen een paar dagen in huis! Wij bezorgen namelijk 6 dagen per week gewoon bij u thuis.

Andere producten

Naast de MTB race pedalen hebben wij nog andere producten in ons assortiment. Zo kunt u bij ons ook fietsen, elektrische fietsen en accessoires bestellen. Wij bieden allerlei verschillende fietsen van herenfietsen tot omafietsen, door het brede assortiment is er voor iedereen wel een fiets te vinden. De bekende merken die wij onder andere verkopen zijn: Batavus, Gazelle en Sensa. Natuurlijk hebben wij ook een grote collectie van race en moutainbike fietsen van Sensa waarbij de MTB race pedalen mooi bij passen.

Naast fietsen bieden wij ook nog accessoires die het fietsen gemakkelijker en leuker maken. Zo zijn er functionele accessoires zoals fietssloten en kettingsloten. Tevens bieden wij ook kinderzitjes voor achter- en voorop de fiets. Om het fietsen gemakkelijker te makken hebben wij fietsmanden, tassen, kratten en computers in ons assortiment. Hiermee moet het vervoeren van boodschappen of andere spullen gemakkelijker worden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.