Cortina Blau

Cortina Blau fiets kopen?

De Cortina Blau is een fiets die ideaal is om te gebruiken in de stad. Er zijn steeds meer fietsen terug te zien met een sportief uiterlijk in het Nederlandse straatbeeld. De Cortina Blau past hier ideaal tussen en voor zowel mannen als vrouwen zijn er verschillende fietsen binnen deze collectie.
Voorzien van een oersterke aandrijfriem kan je met deze trendy fiets alle kanten op.

Het merk Cortina staat bekend om de hippe en innovatieve fietsen. De ontwerpers letten op de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur. Hierdoor zijn alle collecties up-to-date en gaan de fietsen met de tijd mee. Dit is zeker ook te zien bij de collecties Roots, Mozzo en Common

Cortina Blau voor heren
Cortina Blau herenfiets

Cortina Blau elektrische fiets

De Cortina E-Blau is de elektrische variant van deze trendy fiets. Voorzien van een krachtige middenmotor, intube fietsaccu en schijfremmen.
Deze Cortina E-Bike is net als de 'gewone' Blau ontzettend gaaf gestyled.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een fiets?

Er zijn een aantal aspecten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een Cortina Blau fiets. Ten eerste is het belangrijk om te bedenken voor wat voor doeleinden u de fiets gaat gebruiken. Ten tweede moet u bij het  aanschaffen van een nieuwe fiets op de volgende punten letten:

  • Aantal versnellingen
  • Framehoogtes
  • Remsystemen

Deze punten kunt u invullen in ons handige filtersysteem. Hierdoor kunnen wij het aantal fietsen verkleinen, waardoor u eerder uw ideale fiets vindt.

Online de Cortina Blau bestellen?

Wilt u een Cortina Blau fiets bestellen? Dit kunt u heel gemakkelijk doen via onze website doen. De fietsen worden 6 dagen in de week geleverd van maandag t/m zaterdag. Als de bestelling is afgerond wordt uw fiets rijklaar gemaakt waardoor u gelijk kunt genieten van uw nieuwe fiets. Het is mogelijk om langs te komen bij ons experience center of winkel om uw fiets op te halen. Ons experience center is te vinden in Alphen aan de Rijn en de winkel zit in Leiden.

Vragen over de Cortina Blau?

Heeft u nog vragen over de Cortina Blau fiets? Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@fiets-exclusief.nl of bel naar  0172 – 477 070.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.