Cortina E-U1

1 product

  1. Cortina E-U1 N7 Heren
    Cortina E-U1 N7 Heren
    € 1.799,00 € 1.499,00
    Bekijken

1 product

Cortina E-U1, een no nonsense elektrische fiets

De Cortina elektrische fiets E-U1 blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Niet voor niks is de E-U1 verkozen tot beste koop door de consumentenbond. Het Shimano Nexus 3-Speed systeem is onderhoudsvriendelijk.
Daarnaast zorgt het Bafang bedieningspaneel voor een elektrische fiets die makkelijk in gebruik en zeer intuïtief is. Een echte no nonsense elektrische fiets dus.

Cortina E-U1 display
Cortina E-U1 Herenfiets

Uitgerust met krachtige voorwielmotor

De Cortina E-U1 is uitgerust met een krachtige voorwielmotor, het Bafang H400-systeem 43 volt. Dankzij deze ondersteuning is geen tegenwind te zwaar en krijg je net dat benodigde duwtje in de rug.
De Cortina E-U1 brengt je met gemak naar school, werk of andere bestemming. Het optimale rij- en fietsgedrag wordt daarnaast versterkt door de vaste voorvork. De fiets stuurt en draait hierdoor zeer direct en de fiets ziet er ook nog eens fris uit!

De Cortina E-U1 is er in 2 uitvoeringen;

Uitstekende accu voor veel fietsplezier met de Cortina E-U1

Niet alleen voor de kortste afstanden is de Cortina E-U1 geschikt, ook voor de fietsers die graag langere afstanden afleggen is deze elektrische fiets een goede aankoop. Zo heb je namelijk de keuze uit drie verschillende fietsaccu’s, afhankelijk van de maximale afstand die je op een opgeladen accu wilt kunnen fietsen. De accu zit veilig verwerkt onder de achterdrager en is hierdoor goed beschermd. Door de uitneembare accu kun je deze gemakkelijk overal opladen.

Wil je niet te lang wachten tot een fietsaccu weer is opgeladen? Dan kun je ook nog kiezen voor een snellader. Hiermee verkort je de oplaadtijd van de accu.

Cortina E-U1 Damesfiets
Cortina E-U1 fietsaccu

Snel weer op de fiets met de Cortina E-U1 snellader

Naast de keuze uit verschillende fietsaccu’s kun je bij de Cortina E-U1 ook kiezen voor welk type lader je graag wilt. Wil je niet te lang wachten tot een accu weer is opgeladen? Dan kun je kiezen voor een snellader. Met een snellader wordt de oplaadtijd van de accu verkort. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld je e-bike oplaadt tijdens werkuren. Afhankelijk van de capaciteit van de accu wordt de laadtijd verkort met ongeveer 1,5 uur. Dankzij de snellader kun je weer snel de weg op met je e-bike.

Alternatieven voor de E-U1

Is de Cortina E-U1 toch niet helemaal wat je zoekt? Gelukkig zijn er genoeg leuke alternatieven! Wat denk je bijvoorbeeld van de:

Een proefrit maken met de Cortina E-U1?

Ben je benieuwd hoe de Cortina E-U1 in het echt eruitziet en wil je de fiets uitproberen?
Kom dan naar onze winkel in Leiden of bezoek het Experience Center in Alphen aan den Rijn! Hier kun je de fiets bekijken en een proefrit maken om zo zeker te zijn van je keus.  

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.