Cortina Foss

Cortina Foss

2 producten

2 producten

Cortina Foss, lekkere lichte stadsfiets

De Cortina Foss is een degelijke fiets van dit Nederlandse merk. Het design van deze stadsfiets van Cortina is gebasseerd op de paperclip. Dit zie je terug in de vorm van het lichtgewicht aluminium frame.
De Cortina Foss wordt uitgebracht in verschillende varianten, zowel als dames- als herenmodel.

Cortina Foss Heren

De Cortina Foss heren is leverbaar in 2 verschillende varianten. Een versie met rollerbrake handremmen en 3 versnellingen, de andere versie is de variant met rollerbrake handremmen en 7 versnellingen.
Beiden Cortina Foss herenfietsen zijn in verschillende fraaie kleuren en frame-maten leverbaar.

Specificaties van de Cortina Foss Heren

Met het stabiele en lichtgewicht alumnium frame is de Cortina Foss Heren uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Of je hem nu gebruikt voor woon-werkverkeer, als schoolfiets of voor de boodschappen. Een ding is zeker, de Cortina Foss is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Zo zijn de kabels fraai weggewerkt achter de stuurpen, zo het frame in. Hierdoor komen de kabels niet onnodig ver naar voren waardoor je er ook minder makkelijk mee blijft haken wanneer je je fiets parkeert.

Cortina Foss Herenfiets

Cortina Foss Dames

De Cortina Foss Damesfiets is een hele fraaie verschijning. Het frame maakt op het laagste punt net een knik, wat de instap nog makkelijker maakt.
Ook de dames Cortina Foss is leverbaar met 3 of 7 versnellingen.

Cortina Foss N7

De Cortina Foss is zoals gezegd leverbaar in een versie met 3 of 7 versnellingen. De meest gekozen variant is degene met 7 versnellingen. Met deze Cortina Foss fiets je altijd lekker licht, met wind mee of tegen altijd in het juiste verzet.

Unieke kenmerken van de Cortina Foss fietsen

Alle Foss fietsen zijn voorzien van eigenschappen om hem onderhoudsarm te maken. Voorzien van een gesloten kettingkast, rollerbrake handremmen en Shimano Nexus versnellingen.
De verlichting is zowel voor als achter gekoppeld aan de naafdynamo in het voorwiel. Wel zo veilig en gebruiksvriendelijk.

De elektrische Cortina Foss, de E-Foss

Natuurlijk mag van zo'n mooie populaire fiets de elektrische fiets niet ontbreken. De Cortina E-Foss heeft alles wat de 'gewone' Foss ook heeft, alleen dan met een krachtige trapondersteuning.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.