Gazelle Elektrische fiets met lage instap

Producten 1-24 van 26

Pagina

Producten 1-24 van 26

Pagina

Gazelle elektrische fietsen met een lage instap

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische fiets met een lagere instap zit je bij het merk Gazelle goed. Met meerdere modellen in het assortiment zit er voor iedereen een geschikt lage instap fiets bij.

Het grote voordeel van een e bike met lage instap is dat je altijd makkelijk op- en afstapt, je goed bij de grond kunt en veilig kunt fietsen. Ook wanneer je wat minder goed ter been bent.

Veel keuze bij Gazelle

De Gazelle Orange familie kenmerkt zich door het frame met een lage wijde instap. Deze Gazelle elektrische fiets met lage instap is verkrijgbaar in verschillende uitvoerinegn. Denk bijvoorbeeld aan een model met een krachtige Bosch middenmotor, of met een sterke Shimano Steps motor.

De Gazelle Ami is een andere bekende e bike met lage instap van Gazelle. Wat extra bijzonder aan deze fiets is is dat de wielen een maatje kleiner zijn dan normaal, namelijk 26". Hierdoor zit je lager en kan je nog makkelijker bij de grond. De Gazelle Ami is leverbaar met een lage wijde instap en een krachtige Shimano Steps middenmotor.

Naast de Ami is er ook de Gazelle Orange C8 HMB met 26" wielen. Hierdoor zit je lekker dicht bij de grond. Dankzij de lage wijde instap kan je ook makkelijk opstappen.

Gazelle e-bikes voor iedereen

Kan je toch niet slagen bij de Gazelle e-bikes met een lage instap? Dan zijn er nog veel meer mooie Gazelle elektrische fietsen.

Bekijk de onderstaande populaire series of kom langs en ervaar ze zelf;

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.