Gazelle Avignon

Gazelle Avignon Elektrische fiets

De Gazelle Avignon is een nieuwe serie Gazelle e-bikes, ontwikkeld met in het achterhoofd het maximale te halen uit comfort, design en gebruiksgemak.
Voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, accu met een grote actieradius en afwerking tot in de puntjes is deze e-bike serie perfect geschikt voor de veeleisende fietser.

Gazelle Avignon

Gazelle Avignon C380 HMB

Het topmodel van de Gazelle Avignon serie is de C380 HMB variant. Deze Gazelle E-bike is voorzien van een krachtige Bosch 3.0 Performance Line middenmotor (65 Nm), 625 Wh fietsaccu, Enviolo traploze versnellingsnaaf en krachtige hydraulische schijfremmen.
Uniek aan de Gazelle Avignon C380 HMB is dat deze ook leverbaar is in een hoge framemaat voor dames (en daardoor ook geschikt voor heren).

Gazelle Avignon met Bosch middenmotor
Comfortabel fietsen met de Gazelle Avignon

Actieradius van de Gazelle Avignon

Dankzij de flinke accu van 625 Wh is de Gazelle Avignon perfect geschikt om lange afstanden mee te fietsen. De fietsaccu zit fraai geintegeerd in het frame. Opladen kan terwijl de accu in de fiets zit, maar uiteraard kan de accu (met dezelfde sleutel als het fietsslot) losgekoppeld worden. De laadtijd van 0 tot 80% bedraagt ongeveer 5 uur. Bereik van de Gazelle Avignon

Is de Gazelle Avignon iets voor jou?

Bij de aankoop van een mooie Gazelle elektrische fiets is goed advies zeer belangrijk. Graag nodigen we je uit om eens langs te komen in het Experience Center en de Gazelle Avignon van dichtbij te bekijken. 
Twijfel je na het lezen van deze informatie of dit fietstype wel bij je past?

Andere Gazelle E-Bike series vind je hier;

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.