Gazelle Grenoble

Gazelle Grenoble

Gazelle Grenoble elektrische fiets, alleskunner voor dagelijks gebruik

De Gazelle Grenoble serie is een kenmerkende elektrische fiets. Met de Gazelle E-bike Grenoble fiets je comfortabel dankzij de krachtige Bosch middenmotor.
De Grenoble is perfect te gebruiken voor je dagelijkse fietsritten en leuke fietstochten. Dankzij de geïntegreerde accu in het frame ziet je fiets er niet alleen heel fraai uit, maar is deze ook nog een heel stabiel.

Bosch middenmotor

Het hart van de Gazelle e-bike Grenoble is de Bosch middenmotor. Krachtig, stil en eenvoudig te gebruiken. Zowel in heuvelachtig terrein als op vlak terrein is deze motor de ideale metgezel.
Afhankelijk van het type Grenoble is de fiets voorzien van de Bosch Performance Line (75Nm) of de Bosch Active Line Plus motor (50Nm).

Gazelle Grenoble frame
Bosch middenmotor Gazelle Grenoble

De Gazelle Grenoble damesfiets en herenfiets

De Gazelle Grenoble Is leverbaar in verschillende varianties. De Gazelle Grenoble damesfiets beschikt over een frame met een lage instap. Het frame van de Gazelle Grenoble herenfiets ziet er net anders uit dankzij de stang in het midden van het frame.
De Gazelle Grenoble is leverbaar in de volgende modelvarianten:

Beide modellen zijn voorzien van hun eigen specificaties en afwerkingniveaus. Uiteraard zijn beide collecties voorzien van zowel een dames- als herenmodel.

De Gazelle e-bike Grenoble is ontzettend stabiel

Door de fietsaccu in het frame te integreren is de Gazelle Grenoble erg stabiel. Het aluminium frame wordt door de batterij als het ware versterkt.
Hierdoor is de wegligging van de Grenoble e-bike erg stabiel, dit merk je in bochten en tijdens het insturen voor een bocht.
Standaard wordt de Gazelle Grenoble geleverd met een 400Wh accu. Tegen meerprijs kan je de accu upgraden naar een variant van 500Wh.
De accu laadt je op terwijl deze in de fiets zit, maar is ook uitneembaar en dus thuis of op kantoor op te laden.

Actieradius en bereik van de Gazelle Grenoble

Wat is nu het daadwerkelijke bereik van deze elektrische fiets? Dat is een vraag die we vaak horen. Echter is het exacte antwoord moeilijk, aangezien de actieradius van veel factoren afhankelijk is. Een aantal van deze factoren zijn;

  • Weer; bij lagere temperaturen zal de accu minder km's bereik hebben
  • Gewicht; Bij een zwaardere fiets en berijder zal het bereik minder zijn
  • Accu conditie; een fietsaccu slijt door gebruik, een accu die vaker geladen is gaat minder km's mee
  • Bandenspanning; bij te lage bandenspanning heeft je fiets meer weerstand

Om toch een idee te geven van de maximale actieradius en welke fietsaccu je moet kiezen kan je onderstaande tabel raadplegen.

Actieradius Gazelle Grenoble

Proefrit maken op de Gazelle Grenoble elektrische fiets en vergelijken?

Een elektrische fiets is een grote aankoop waar je veel plezier mee zult beleven. Echter raden we je altijd aan om langs te komen voor een proefrit en advies. In het Experience Center in Alphen aan den Rijn staan we voor je klaar, net als de koffie!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.