Gazelle Grenoble C8

Gazelle Grenoble C8 HMB: Comfort en krachtige prestaties

De Gazelle Grenoble C8 HMB, een vooraanstaand model uit de Gazelle-collectie, biedt het perfecte samenspel van comfort en kracht. Deze e-bike, uitgerust met hoogwaardige onderdelen en een krachtige Bosch middenmotor, is ontworpen voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer en ontspannen fietstochten.

Comfortabele houding voor dagelijks gebruik

De Gazelle Grenoble C8 is ideaal voor dagelijkse ritten dankzij zijn comfortabele houding. Of je nu onderweg bent naar het werk of geniet van recreatieve tochten, de rechtopstaande en sportieve positie biedt het beste van beide werelden.

Gazelle Grenoble C8 HMB: Wat betekent HMB?

De afkorting HMB in Gazelle Grenoble C8 HMB staat voor Hybrid Middle Bosch. Deze term geeft duidelijk aan dat het een hybride e-bike betreft, uitgerust met een Bosch middenmotor. Bosch biedt verschillende krachtige middenmotoren, en de Gazelle Grenoble C8 HMB is uitgerust met de Bosch Active Line Plus motor, die tot 50 Nm aan koppel levert voor krachtige en comfortabele ondersteuning.

Gazelle Grenoble C8 HMB Damesfiets
Display Gazelle Grenoble C8 HMB

Luxe afgemonteerd voor optimaal genieten

Naast de krachtige motor is de Gazelle Grenoble C8 voorzien van hoogwaardige componenten voor een luxueuze rijervaring. Denk hierbij aan heerlijke comfortabele lederen handvatten, een zacht luxe zadel en verende zadelpen.

Hydraulische schijfremmen voor veilige stops

De hydraulische schijfremmen van de Grenoble C8 HMB zorgen voor veilige en nauwkeurige remprestaties. Licht in gebruik en eenvoudig te bedienen, dragen ze bij aan een veilige rijervaring.

Innovatieve verlichting voor een goede zichtbaarheid

De verlichting van de Grenoble C8 HMB is subtiel geïntegreerd voor een strak design. De koplamp aan het uiteinde van het voorspatbord biedt niet alleen helder zicht naar voren, maar is ook vanaf de zijkant goed zichtbaar. Het achterlicht, slim verwerkt onder de bagagedrager, zorgt voor minder kwetsbaarheid. Beide lichten worden bediend via een knop op het stuur, gevoed door de fietsaccu.

De Gazelle Grenoble C8 leverbaar als Damesfiets en Herenfiets

De Gazelle Grenoble C8 HMB is beschikbaar als Damesfiets en Herenfiets, elk met fraaie kleurstellingen en diverse framematen. De Herenvariant is verkrijgbaar in één kleur en verschillende framematen.

Gazelle Grenoble C8 review: Ervaring en kwaliteit

Bij Fiets-Exclusief hebben we uitgebreide ervaring met de Gazelle Grenoble C8 HMB.
Deze Gazelle e-bike heeft zijn sporen verdiend en onderscheidt zich in rij-eigenschappen, zithouding en hoogwaardige afwerking.
Wil je zelf ervaren hoe de Gazelle Grenoble C8 HMB eruitziet, zit en fietst? Kom dan langs in ons Experience Center en laat je verrassen.

Koplamp van de Gazelle Grenoble C8
Krachtige hydraulische schijfremmen

Alternatieven voor de Gazelle Grenoble C8 HMB 2023

Als de Gazelle Grenoble C8 HMB 2023 niet helemaal aan je wensen voldoet, overweeg dan eens een van de volgende modellen:

Bij Fiets-Exclusief helpen we je graag de perfecte e-bike te vinden die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.