Gazelle Grenoble C8

Gazelle Grenoble C8

De Gazelle Grenoble C8 is één van de topmodellen uit de collectie van Gazelle. Deze comfortabele e-bike is voorzien van de beste onderdelen en krachtige middenmotor.

De Gazelle Grenoble C8 is dankzij de comfortabele houding perfect geschikt voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer en recreatieve fietstochten. De houding laat zich het beste omschrijven als rechtop en sportief.

Gazelle Grenoble C8 HMB

De Grenoble C8 HMB, wat betekent deze afkorting nu eigenlijk? De letters HMB staan Voor Hybrid Middle Bosch en zorgen ervoor dat in één opslag duidelijk is dat deze fiets een e-bike is (hybrid), voorzien van een middenmotor (Middle) van Bosch.
Bosch kent verschillende sterktes van de middenmotor.

De Gazelle Grenoble C8 is voorzien van een krachtige Bosch Active Line Plus motor, welke maximaal 50Nm aan koppel geeft en zorgt voor een krachtige maar comfortabele ondersteuning.

Afgemonteerd met de beste onderdelen

De Gazelle Grenoble C8 HMB is zoals gemeld voorzien van de krachtige motor. Maar daarnaast ook afgemonteerd met de meest luxe onderdelen.

Krachtige hydraulische schijfremmen

De hydraulische schijfremmen van de Grenoble C8 zorgen voor een veilige en gedoseerde remwerking. De remmen zijn zeer licht in gebruik en kunnen eenvoudig bediend worden.

Verlichting

De verlichting is bijzonder fraai weggewerkt bij de Grenoble C8. De koplamp zit aan het uiteinde van het voorspatbord verwerkt en geeft niet alleen een felle lichtbundel vooruit, ook vanaf de zijkant is deze lamp goed zichtbaar.
Het achterlicht zit netjes verwerkt onder de bagagedrager, waardoor deze minder kwetsbaar.
Zowel het voor- als achterlicht werken door middel van een knop op het stuur, via de accu van de fiets.

Gazelle Grenoble C8 review

De Gazelle Grenoble C8 zit al enige jaren in het programma. Daarom kunnen we bij Fiets-Exclusief stellen dat deze fiets zijn sporen al verdiend heeft. De Grenoble kenmerkt zich voornamelijk in rij-eigenschappen, zithouding en het hoge niveau van afwerking. 

Benieuwd hoe de Gazelle Grenoble C8 er in het echt uitzit, hoe de zit is en hoe deze Gazelle E-bike fietst? Kom dan eens langs in het Experience Center en laat je verrassen.

Is de Gazelle Grenoble C8 HMB niet wat je zoekt?

Bekijk dan eens één van onderstaande modellen;

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.