Gazelle Heavy Duty NL

Gazelle Heavy Duty

De Gazelle Heavy Duty NL valt onder de robuuste transportfietsen. Deze stoere fietsen zijn speciaal gemaakt om zeer comfortabel te fietsen dankzij de brede ballonbanden!  Dit type fiets behoort tot de Lifestyle fietsen van Gazelle. Deze zijn speciaal gemaakt om snel en gemakkelijk door het stadsverkeer heen te bewegen. En om het je gemakkelijk te maken zijn beide fietsen voorzien van een handige voordrager. Dit voorrek zorgt ervoor dat je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt zoals boodschappen of een sporttas! Maar dat is nog niet alles - deze Gazelle transportfiets is voorzien van een sterke achterdrager en word dan ook zeer gewaardeerd door postbezorgers.

Gazelle Heavy Duty NL, dé lifestylefiets van nu

De Gazelle Heavy Duty NL mag zeer zeker de naam Grote Vriendelijke Reus dragen. Deze robuuste krachtpatser is groots in zijn prestaties maar zeer gebruiksvriendelijk. De brede ballonbanden kunnen zijn gewicht gemakkelijk dragen, maar door het kleine loopvlak fietst hij wel heerlijk licht. Beide fietsen hebben een zeer solide frame met tot in detail doorgevoerde stijlkenmerken. De meegekleurde velgen, het zilverkleurige plaatje op he frame en de meegekleurde spatborden zorgen voor een fraai totaalplaatje.

Twee varianten transportfiets

Deze fiets is verkrijgbaar in twee varianten; Heavy Duty NL 3 & Heavy Duty NL 7. Deze fietsen zijn voorzien van voor- en achterdrager en verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren. Deze lifestylefiets is een moderne versie van de beachcruiser en dankzij beide dragers een echte krachtpatser!. De zithouding op deze fiets is optimaal dankzij het comfortabele brede stuur en het zachte zadel. Dankzij het onderhoudsarme rollerbrake systeem kun je zeer gedoseerd remmen. Dit is zeer veilig en prettig in gebruik.

Gazelle Heavy Duty Herenfiets

De Gazelle Heavy Duty NL heren is een populair model. Dit model is leverbaar in een variant met 3 en 7 versnellingen en in verschillende framematen.
De meest verkochte variant is de Gazelle Heavy Duty Heren 59cm. Dit is de groote maat waarin deze transportfiets verkrijgbaar is.

Gazelle Heavy Duty NL Elektrische fiets

Wanneer je al je boodschappen nog makkelijk mee wilt nemen is er de Gazelle Heavy Duty elektrische fiets. Voorzien van een krachtige Bosch middenmotor en Magura hydraulische remmen. Leverbaar in dames- en herenmodel.
Daarnaast is voor de dames nog een extra elektrische transportfiets, De Gazelle Miss Grace HMB.
Toch op zoek naar een ander model? We hebben er nog veel meer.
Bekijk hier alle elektrische transportfietsen.

Gazelle Heavy Duty elektrische transportfiets
Dubbele standaard Gazelle Heavy Duty

Ben je toch op zoek naar een wendbaardere fiets?

Is de Gazelle Heavydutynl niet jouw fiets, maar wil je wel een mooie wendbare fiets? Kijk dan ook eens bij de Gazelle van Stael, Gazelle Chamonix of Gazelle Esprit fietsen. Of bekijk het handige overzicht van alle fietsen welke bij Fiets-Exclusief te koop zijn.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.