Gazelle Puur NL

Gazelle Puur NL kopen?

Deze lifestyle fiets is niet meer uit onze voorraad weg te denken! Begon Gazelle heel bescheiden met 2 modellen - nu is de voorraad uitgegroeid tot een heuse lijn fietsen met het karakter waar we zo van zijn gaan houden. Robuust, no-nonsense en de ideale fiets voor scholieren. Deze lifestyle fiets is de ideale toevoeging in het assortiment stadsfietsen en transportfietsen. Bij Fiets-Exclusief is de Puur fiets verkrijgbaar in verschillende varianten, onder andere als Gazelle Puur NL 3, Gazelle Puur NL 7, Gazelle Puur Midnight en natuurlijk als elektrische Gazelle Puur NL.

Gazelle Puur NL, een schoolfiets met stijl

Deze trendy lifestyle fiets is tegen alles bestand. Dankzij de drie of zeven versnellingen fiets je heerlijk soepel zonder last te hebben van je bagage. Dankzij de leuke hippe kleuren herken je je fiets makkelijk tussen alle andere fietsen. De hashtag #lovemybike op instagram laat je in ieder geval een grote hoeveelheid foto’s zien van tevreden klanten! Deze veilige fiets  is standaard uitgevoerd met een O-achterlicht en een Swing voorlicht. Beide geven een krachtige straal zodat de fiets je na het uitgaan veilig thuis kan brengen! Het Selle Royal Witch zadel is heerlijk comfortabel. Wat wil je nog meer?

Gazelle Puur NL, maar dan als elektrische fiets

De Gazelle Puur NL is ook verkrijgbaar als e-bike. Voorzien van een Bafang voorwielmotor en accu in de bagagedrager is deze elektrische schoolfiets perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Nog steeds dezelfde looks als de Puur Nl, maar dan met een motor in het voorwiel, welke ondersteunt tot 25 km/uur. Zo ben je nog sneller op school, je sportclub of bij vrienden.

Gazelle Puur NL kratten

Om je Puur NL transportfiets nog net dat beetje extra stoer te maken is het mogelijk om een leuke krat voorop te zetten. Deze kunststof kratten weerstaan het Nederlandse weer met verve. En wil je dat de inhoud toch droog blijft? Dan is een afdekhoes natuurlijk ook heel handig.

Gazelle Puur NL
Gazelle Puur NL
Puur NL
Gazelle Puur NL

Is de Gazelle Puur NL toch niet wat je zoekt?

Is de deze fiets niet de ideale fiets voor jou? Kijk dan bij onze andere transportfietsen of bekijk de Gazelle Miss Grace  of de Gazelle Heavy Duty series.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.