Gazelle Transportfietsen

Gazelle transportfiets kopen?

De Gazelle transportfiets staan bekend om een hoog gebruikscomfort. Met de ervaring van jarenlange fietsproductie achter zich kunnen we er zeker van zijn dat ze hier ook in slagen! Met ervaring in het maken van Gazelle transportfietsen sinds 1892 hebben ze goed zicht op wat wel en niet werkt in de fietsenwereld.

de Gazelle transportfiets, sterk en robuust

Met de eeuwenlange ervaring van Gazelle is er grote innovatie in de Nederlandse transportfietsenwereld. De Gazelle transportfiets heeft veel verandering ondergaan en veel hiervan is te danken aan ontwikkelingen door Gazelle zelf. Het materiaal en de manier van produceren heeft een vlucht ondergaan waardoor fietsen robuuster zijn geworden terwijl het gebruikte materiaal lichter is. Hierdoor fietst de Gazelle transportfiets zeer comfortabel.

Een Gazelle transportfiets voor dames en heren

Gazelle heeft een groot assortiment transportfietsen. Met drie bekende transportfiets series zijn ze zeer goed herkenbaar in het straatbeeld. In deze serie bevinden zich bekenden zoals de Gazelle Heavy Duty transportfiets, De Gazelle Miss Grace transportfiets en de Gazelle Puur NL transportfietsen. Maar de kenmerkende innovatie van Gazelle staat niet stil en sinds 2015 is er een nieuwkomer in de Gazelle Transportfietsen lijn; de Gazelle Puur NL!

De Gazelle transportfiets voor de veel gebruiker: de Heavy Duty NL

De Gazelle Duty NL is een icoon onder de transportfietsen. Met de stevige brede framebuis en het brede stuur is deze transportfiets erg robuust en stevig in gebruik. Maar gelukkig rijden deze transportfietsen zeer aangenaam door de brede banden, het verende en comfortabele zadel en de voordrager. Op deze manier kun je veel bagage meenemen zonder er extra veel last van te hebben. Het voordeel van de Gazelle Duty NL transportfietsen is dat ze in vele kleurvariaties komen waardoor er geen één hetzelfde uitziet!

De Miss Grace Gazelle transportfiets

De Miss Grace is de stoere Gazelle transportfiets met vrouwelijke accenten. De Miss Grace is gemaakt voor vrouwen die comfortabel willen fietsen maar dit natuurlijk wel in stijl willen doen op hun transportfiets! Op deze wijze neem je gemakkelijk alles mee wat je nodig hebt, zonder zwaar te fietsen! De handige stuurblokkering en dubbele pootstandaard zorgen ervoor dat deze fiet zeer gemakkelijk te parkeren is, ook met zware bagage!

Puur NL, de puur Nederlandse Gazelle transportfiets

De Gazelle Puur NL sluit heel mooi aan bij de twee bovenstaande series transportfietsen. Het uiterlijk van deze fiets is uniek dankzij de voor – en achterdrager. De voordrager is smaller dan we gewend zijn, maar dit heeft vele voordelen! Bagage is er gemakkelijk op te plaatsen, maar mocht je de transportfiets moeten stallen in een volle fietsenstalling dan kan dit ook!
De Gazelle Puur NL heeft een GIO award gewonnen voor Goed Industrieel Ontwerp.

Gazelle Transportfietsen 

Benieuwd naar onze andere transportfietsen?

Naast de Gazelle transportfiets hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan transportfietsen van Cortina.
Ben je op zoek naar een duwtje in de rug? Dan vindt je de Gazelle elektrische transportfietsen hier.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.