Simson Kettingreiniger Basic

Besteld bij leverancier, bel voor exacte levertijd 0172-477070
 € 17,95 € 14,95
Specificaties

Specificaties van Simson Kettingreiniger Basic

Merk
SIMSON
Materiaal
Kunststof
Uitgebreide omschrijving

Simson Kettingreiniger Basic

Je fietsketting eenvoudig schoonmaken doe je met deze handige kettingreiniger. Niets is zo vervelend als een krakende en slecht schakelende ketting. Met dit stuk gereedschap is je fietsketting in mum van tijd weer schoon en klaar voor gebruik.

Eenvoudig te gebruiken

Het handige ontwerp van deze kettingreiniger zorgt ervoor dat je, zonder zelf onder het smeer en zand te zitten, eenvoudig je fietsketting weer schoonmaakt na een sportieve fietstocht of mountainbike-rit. Je vult het reservoir met het reinigingsmiddel, plaatst de ketting tussen de borstels en trapt rustig achteruit. De borstels zorgen samen met het reinigingsmiddel dat je ketting weer schoon wordt. Na het schoonmaken dient de ketting goed droog gemaakt te worden en weer voorzien van een nieuwe laag teflonolie.

Wanneer gebruik ik een kettingreiniger?

Het is altijd lastig te zeggen hoe vaak een fietsketting gereinigd dient te worden. Ons advies is echter om zeker in de periode wanneer er met pekel gestrooid is dit vaker te doen. Over het algemeen zou een reiniging van 1x per 3 flinke ritten voldoende moeten zijn om je ketting in topconditie te houden.

Gerelateerd
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Simson Kettingreiniger Basic
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.