Cortina E-Lett

Cortina E-Lett

2 producten

 1. Cortina E-Lett 2024 Dames
  Cortina E-Lett 2024 Dames
  € 2.599,00 € 2.129,00
  Bekijken
 2. Cortina E-Lett 2024 Heren
  Cortina E-Lett 2024 Heren
  € 2.599,00 € 2.129,00
  Bekijken

2 producten

Cortina E Lett, de ultieme elektrische stadsfiets

De Cortina E-Lett is ontworpen voor dagelijks gebruik en ultiem gebruiksgemak. Alles is geintegreerd en weggewerkt, tot de accu aan toe.
De Lett Cortina is een opvallende e-bike voor dames en heren. De fiets is leverbaar in verschillende fraaie kleuren. Extra handig is dat je deze fiets zelf aanpast aan jouw stijl, met of zonder bagagedrager, met of zonder handige voordrager.

Cortina E Lett review

De Cortina E-Lett fietst als een zonnetje dankzij de motor in het achterwiel. Vanwege het lichte gewicht van deze fiets zit je in een mum van tijd op 25 km/uur. Tot stilstand kom je met de krachtige hydraulische schijfremmen.
De riemaandrijving zorgt ervoor dat je broek niet vies wordt en je geen onderhoud meer hoeft uit te laten voeren aan de aandrijving.

Cortina E Lett dames en heren

Cortina E Lett Rood

Cortina E Lett Damesfiets

De Lett Cortina voor dames is leverbaar in twee framematen en drie hele gave kleuren. De sportieve houding op deze fiets laat je lekker doortrappen. De instap van de Cortina E Lett damesfiets is niet te hoog, maar ook niet te laag, zodat de fiets goed zijn stevigheid behoudt.

Cortina E Lett Herenfiets

De Cortina E Lett voor heren ziet er net zo stoer uit als zijn vrouwelijke soort. Ook deze fiets is in 2 framematen verkrijgbaar en 3 gave kleuren. Met deze fiets rijdt je zo van A naar B.

Afwerking van de Cortina E-Lett

De afwerking van deze fraaie Cortina E-Bike maakt hem/haar echt een plaatje om te zien en genot om op te fietsen. De minimalistische look, de sportieve houding en goede uitrusting zorgen ervoor dat je deze fiets iedere dag met veel plezier gebruikt.
De verlichting werkt uiteraard via de accu en is fraai geintegreerd in het frame en achterspatbord. Bediening doe je middels het display op het stuur.

Accu in het frame

De fietsaccu van de Cortina E-lett zit netjes in het frame weggewerkt. Bij deze fiets is de accu niet uitneembaar (alleen door de fietsendealer voor onderhoud). Opladen doe je door de fiets bij een stopcontact te parkeren.
De accu heeft een geschat bereeik van 30 - 90km, afhankelijk van gebruik en leeftijd.

Voor- en Nadelen van de Cortina E-Lett

Voordelen:

 • Lichtgewicht, slechts 21,5 Kg
 • Fraai design
 • Riemaandrijving
 • Hydraulische schijfremmen
 • Onderhoudsarm
 • Verlichting weggewerkt
 • Stevige spatborden

Nadelen:

 • Accu in het frame, accu niet uitneembaar
 • 1 Versnelling
 • Geen dubbele standaard
 • Geen indicatie van snelheid op het display
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.