Elektrische fietsen 2021

E-Bike 2021

De collectie elektrische fietsen 2021 staat weer online. De nieuwste modellen van onder andere Gazelle, Cortina, Freebike en Sensa. In deze categorie vindt je de e-bikes die in het seizoen 2021 geleverd worden. 
Ook dit jaar zien we dat vanwege de toenemende drukte op de wegen, de elektrische fiets populairder is dan ooit. Op de korte tot middellange afstand ben je vaak zelfs sneller op je e-bike dan met de auto.

Gazelle E-Bike 2021

De Gazelle elektrische fietsen collectie 2021 laat weer veel fraaie fietsen en noviteiten zien. Er is een zeer ruime keuze in zowel e-bikes voor dames als voor heren. Ook modellen met een lage instap zijn in deze collectie goed opgenomen.
De Elektrische Gazelle fietsen voor seizoen 2021 bestaan veelal uit middenmotoren van onder ander Bosch en Shimano. Krachtig, onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk voert bij deze fietsen de boventoon.
Steeds vaker zien we dit jaar ook de beltdrive of aandrijfriem van Gates terugkomen. Hiermee is het spannen van je ketting en vieze broeken verleden tijd.

Elektrische fietsen van Gazelle 2021
E-Bikes 2021 van Gazelle met Intube accu

Noviteiten in de e-bikes van Gazelle in 2021

Dit jaar zien we de zogenaamde Intube fietsaccu veelvuldig terugkomen in de collectie 2021. Deze accu zit fraai verwerkt in het frame, waardoor deze 1 wordt met de fiets. Het grote voordeel is niet alleen dat de verdeling van het gewicht optimaal verdeeld wordt, maar ook dat de stijfheid van het frame door de geïntegreerde accu extra versterkt wordt.

Cortina E-Bike 2021

Ook Cortina elektrische fietsen zijn in 2021 niet meer weg te denken. Het Nederlandse trendy merk Cortina heeft ook dit jaar een ruime collectie elektrische fietsen neergezet. Van modieuze elektrische transportfietsen, stadsfietsen maar ook hele gave commuter fietsen zoals bijvoorbeeld de Cortina E-Silento Pro.
Ook bij Cortina elektrische fietsen 2021 zie je dat de beltdrive en steeds meer aan populariteit wint. De combinatie van krachtige motoren en een eigentijdse uitstraling zorgt ervoor da Cortina ook in 2021 weer één van de meest verkochte fietsen zal gaan worden.

Cortina Elektrische fietsen 2021

E-bikes 2021 testen bij Fiets-Exclusief

Na het zien van al die fraaie nieuwe elektrische fietsen wil je natuurlijk ook weten hoe ze er in het echt uitzien. En belangrijker nog; hoe ze fietsen, zitten, sturen en ondersteunen.
Daarvoor nodigen we je van harte uit in het Experience Center in Alphen aan den Rijn of de Fietsenwinkel in Leiden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.