Elektrische fietsen 2022

De beste elektrische fietsen 2022

Tegenwoordig zijn de elektrische fietsen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is daarom ook niet vreemd dat de keuze steeds groter wordt. Er zijn talloze e-bikes in de meest uiteenlopende uitvoeringen en variaties. Ook in de e-bikes 2022 collectie zijn er weer leuke modellen verkrijgbaar voor zowel heren als dames. Of je nu een e-bike wilt aanschaffen voor het woon-werkverkeer of om lange afstanden af te leggen door de natuur – bij ons vind je de beste elektrische fietsen.

Gazelle elektrische fietsen 2022

Ben je op zoek naar een e-bike met middenmotor of misschien een e-bike met riemaandrijving? Bij Fiets-Exclusief.nl hebben we het allemaal. Gazelle heeft veel verschillende e-bikes in de nieuwe collectie. Van Hybride fietsen tot transportfietsen of stadsfietsen. Er is voor ieder wat wils.

Ook in de e-bike 2022 collectie zijn verschillende soorten elektrische fietsen van Gazelle opgenomen. Wat we in de elektrische fietsen 2022 collectie weer zien is dat de meeste e-bikes zijn uitgerust met middenmotoren van Shimano en Bosch.

Deze middenmotoren beschikken over sensoren die jouw rotatie, snelheid en trapkracht kunnen meten waardoor jij ondersteuning ontvangt wanneer dit nodig is. Dit resulteert in een fijne fietservaring en het is ideaal voor een langere fietstocht.
Bosch beschikt daarbij over twee verschillende lijnen; de Active Line voor de dagelijkse fietstochten en de Performance Line voor de sportieve gebruiker. De motoren van Shimano en Bosch werken eigenlijk op dezelfde manier, maar een opvallend verschil is dat de Shimano E6100 motor ten opzichte van de standaard Bosch Active Line (40Nm) en de Active Line plus (50Nm) meer vermogen heeft.
De Shimano step E6100 motor heeft namelijk een trekkracht van 60Nm waardoor je gemakkelijk heuvels op kunt fietsen. Ben je op zoek naar een Bosch motor met ongeveer hetzelfde vermogen? Dan moet er gekeken worden naar de Performance Line van Bosch voor de sportieve gebruiker!

Testen bij het Fiets-Exclusief Experience center

Natuurlijk hebben we ook nog leuke fietsen in het collectiejaar 2020 en 2021. Kom je er niet uit? Kom dan vrijblijvend langs in het Experience Center in Alphen aan den Rijn zodat je de verschillen tussen de systemen zelf kan ervaren en de e-bikes kan vergelijken met elkaar. Ook staat onze klantenservice zes dagen per week klaar om samen met jou een fiets te kiezen die bij jou past.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.