Gazelle Elektrische stadsfietsen

Producten 1-24 van 40

Pagina
 1. Gazelle Paris C7 HMB Dames
  Gazelle Paris C7 HMB Dames
  € 2.299,00 € 1.999,00
  Bekijken
 2. Gazelle Esprit HFB Heren
  Gazelle Esprit HFB Heren
  € 1.999,00 € 1.599,00
  Bekijken
 3. Gazelle Esprit HFB Dames
  Gazelle Esprit HFB Dames
  € 1.999,00 € 1.599,00
  Bekijken
 4. Gazelle Paris C7 HMB Heren
  Gazelle Paris C7 HMB Heren
  € 2.299,00 € 1.999,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 40

Pagina

Gazelle elektrische stadsfiets

Een Gazelle fiets is betrouwbaar en prettig in gebruik. Twee eigenschappen waarmee je zeker weet dat je een comfortabele elektrische stadsfiets in gebruik neemt! Gazelle maakt elektrische stadsfietsen met twee types aandrijving. Een middenmotor en een voorwielmotor. In de volgende stukjes zal worden ingegaan op de motor types van de Gazelle elektrische stadsfiets en de verschillen tussen de aandrijvingtypes.
Fiets-Exclusief verkoopt populaire modellen van Gazelle elektrische stadsfietsen. Denk bijvoorbeeld aan;

Gazelle elektrische stadsfiets met voorwielmotor

De Gazelle elektrische stadsfiets met voorwielmotor lijken op een normale fiets. De voorwielmotor is discreet in het voorwiel geplaatst bij de elektrische stadsfiets. Bij deze handige voorwielmotor zijn diverse accu’s te kiezen zodat u gebruik kunt maken van de actieradius die het beste bij u past. Voor fietsers die vaak en lang op pad gaan loont het al snel om over te stappen op een accu goud of platina. De volgende voorbeelden van Gazelle elektrische stadsfietsen zijn uitgerust met een voorwielmotor: 

Gazelle elektrische stadsfiets met middenmotor

Gazelle maakt gebruik van twee types middenmotor in de Gazelle elektrische stadsfiets collectie. De Bosch middenmotor en de Impulse middenmotor. Een middenmotor staat bekend om zijn krachtige ondersteuning en ideale balans tijdens het fietsen. Door de lage plaatsing midden in het frame blijft de fiets zeer stabiel tijdens het fietsen en heeft uw fiets een zeer prettig weggedrag.

Bosch middenmotor in de Gazelle elektrische stadsfiets

Een Bosch middenmotor is zo krachtig dat hij standaard een gouden accu heeft met een actieradius van 145 km. Deze fietsen zijn ideaal voor fietsers die graag op een lang avontuur gaan en daarbij uitgerust thuis willen komen.
De volgende voorbeelden van Gazelle elektrische stadsfietsen zijn uitgerust met een Bosch middenmotor:

Gazelle elektrische stadsfiets

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.