Gazelle Bloom

Gazelle Bloom, de perfecte moederfiets

De stevige en veilige Gazelle Bloom moederfiets is perfect geschikt voor het veilig vervoeren van uw kinderen. Deze sterke moederfiets is voorzien van alle gemakken om dagelijks te gebruiken. Het frame heeft een lage maar toch wijde instap en kunt u zelfs, ook wanneer er een kinderzitje gemonteerd is, makkelijk op- en afstappen. De Bloom beschikt over een handige tweepoot standaard en een gemakkelijke stuurblokkering. Hiermee staat de fiets op elke ondergrond stevig en stabiel.
De Gazelle Bloom is onderhoudsarm door gebruik te maken van een Shimano 7 versnellingsnaaf en rollerbrake remmen. Samen met de gesloten kettingkast zorgt dit ervoor dat u uw nieuwe Gazelle fiets elke dag zorgeloos kunt gebruiken.

Zien en gezien worden op de Gazelle Bloom

Dankzij de naafdynamo in het voorwiel heb je altijd goed zicht. De naafdynamo voert de stroom naar de koplamp welke een flinke lichtbundel geeft. Zo heb je zelf goed zicht naar voren en zien tegenliggers je ook aankomen. Het achterlicht is voorzien van LED techniek en werkt op batterijen door middel van een aan/uit schakelaar. Maar dat niet alleen - de Gazelle Bloom ziet er stijlvol uit en is dus een mooi accessoire aan uw leven. Wat is er nu leuker dan samen met uw kleine op pad te gaan?

De elektrische Gazelle Bloom

Sinds kort is deze fraaie Gazelle moederfiets ook verkrijgbaar met een duwtje in de rug, De Gazelle Bloom HMS. Deze Gazelle elektrische moederfiets is voorzien van een krachtige Shimano middenmotor en helpt je bij het fietsen. Wel zo handig als je bedenkt dat je op deze fiets snel extra gewicht meeneemt. Met behulp van de motor is fietsen met kinderen een fluitje van een cent. De Gazelle Bloom HMS is er in 2 uitvoeringen;

  • Gazelle Bloom C7 HMS
  • Gazelle Bloom C380 HMS

De C7 variant heeft een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, terwijl het C380 model is voorzien van een traploos verstelbare versnellingsnaaf van Enviolo. Hiermee zet je de fiets niet in versnelling 1,2,3, etc maar zet je hem gewoon iets zwaarder of lichter. Dus schakelen zonder vooraf bepaalde verzetten, zodat je altijd in het juiste verzet fietst.

Gazelle Bloom

Accessoires voor de Gazelle Bloom mamafiets

Dé moederfiets van Gazelle is gemaakt voor belangrijk transport. Een kinderzitje voorop of achterop is geen enkel probleem voor deze alleskunner. Het Yepp Mini kinderzitje met Yepp Windscherm zorgen ervoor dat uw kind veilig op de Gazelle Bloom zit. Extra veilig maakt u het zitje door gebruik te maken van een stootkussen. Zo kan uw kind rustig met het hoofdje op het kussen rusten. De sterke bagagedrager kan worden voorzien van een set handige fietstassen of een kinderzitje voor achterop.

De bagagedrager is voorzien van een uitsparing waardoor het Yepp Easyfit kinderzitje eenvoudig gemonteerd kan worden. 

Gazelle Bloom mamafiets

Gazelle Bloom alternatieven

De Gazelle Bloom is perfect geschikt voor uw veilige dagelijkse rit. Natuurlijk zijn er ook andere moederfietsen verkrijgbaar bij Fiets-Exclusief.nl
Bekijk de Cortina Family serie of de Gazelle Makki bakfietsen of kom eens langs voor advies en een proefrit.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.