Gazelle Moederfiets

Gazelle moederfiets; een goede start voor jouw en je kind!

Gazelle moederfietsen bestaat uit twee modellen. Beide Gazelle moederfietsen zijn uniek in hun eigen soort. Veilig, betrouwbaar en prettig in gebruik. Dat de Gazelle moederfietsen prettig in gebruik zijn blijkt wel uit de rijeigenschappen en unieke kenmerken die deze fietsen nu juist zo geschikt maken om je kinderen mee te vervoeren. Lees hier onder meer over de unieke eigenschappen van de Gazelle Makki en de Gazelle Bloom.

De Gazelle Makki moederfiets

De Gazelle Makki is een uniek exemplaar. Deze Gazelle elektrische moederfiets is gemaakt in de vorm van een bakfiets. De voordelen van dit type fiets is dat je er meerdere kinderen in kunt vervoeren, hij een laag gewicht heeft en dus een hoge wendbaarheid.
Dankzij het bankje met veiligheidsgordels weet je zeker dat je kind veilig zit en omdat je zelf achter de bak gepositioneerd bent, heb je altijd goed zicht op je kroost. De ultieme Gazelle moederfiets dankzij de grote bak, de stabiele dubbele pootstandaard en de stuurblokkering. Deze bakfiets is gemakkelijk uit te breiden met Maxi-Cosi-adapters, een regentent en een afdekhoes.

De Gazelle moederfiets Bloom

Gazelle typeert de Gazelle Bloom als dé moederfiets en wij kunnen ons daar wel bij aansluiten. Deze moederfiets Gazelle heeft alles wat je nodig hebt om je kind veilig te vervoeren. Deze Gazelle moederfietsen hebben een prettig lage instap, genoeg ruimte tussen het zadel en het stuur zodat een zitje nooit in de weg zit en een stevige stuurvergrendeling en dubbele standaard. Het laatsgenoemde zorgt ervoor dat je je kindje gemakkelijk op én van de Gazelle moederfietsen kan tillen zonder al te veel gedoe. 
De achterdrager van de Gazelle Bloom is verlengd én is voorzien van EasyFit window voor Yepp stoeltjes.

Elektrische moederfietsen van Gazelle

Het fietsen met volle bepakking, 2 kinderen en de boodschappen is al zwaar genoeg. Daarom is de elektrische Gazelle moederfiets dé uitkomst.
De Gazelle Bloom C7 HMS en Gazelle Bloom C380 HMS zijn de 2 elektrische varianten van de Bloom.
Daarnaast is er ook de elektrische bakfiets welke als moederfiets gebruikt kan worden, de Gazelle Makki Load.

Gazelle moederfietsen; altijd veilig onderweg

Misschien is de Gazelle moederfiets wel één van de belangrijkste aankopen voor je kind. In een land als Nederland is een moederfiets Gazelle bijna niet weg te denken uit het dagelijks leven.
Vaak is een fiets sneller dan de auto voor het ritje naar school of de ballet-groep. Daarom is het heel belangrijk dat deze moederfietsen zeer veilig in gebruik zijn. Gelukkig zijn alle Gazelle moederfietsen voorzien van zeer goede verlichting, degelijke remmen en een veilige dubbele standaard.

Gazelle moederfiets

Ben je op zoek naar een moederfiets?

Kijk dan ook eens bij onze gehele collectie moederfietsen. Een handige vervanger voor een 'standaard mamafiets' is een bakfiets. Benieuwd naar de opties van bakfietsen? Bekijk dan eens alle bakfietsen. Wij hebben ook papafietsen in het assortiment!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.