Gazelle Chamonix Elektrische fiets

Gazelle Chamonix Elektrische fiets

De Gazelle Chamonix als Elektrische fiets

De Gazelle Chamonix is een model welke al sinds jaar en dag in de collectie Elektrische fietsen van Gazelle thuishoort. Kenmerkende eigenschappen van deze serie zoals sportiviteit, uitstraling, comfort en gebruiksgemak vindt je ook terug in de E-bikes van deze serie.
Recent zijn de Gazelle Chamonix E-Bikes allemaal voorzien van een nieuw uiterlijk en nieuwe afmontage.

Het hart van de Gazelle Chamonix, een krachtige middenmotor

De Gazelle Chamonix E-bikes worden allemaal aangedreven door de Shimano E-6100 middenmotor. Deze motor is krachtig (max. 65Nm), sportief en stil in gebruik. Dankzij de lage centrale plaatsing is de fiets optimaal in balans, zeker omdat bij de fietsaccu ook centraal in het frame verwerkt is. De zogenaamde intube fietsaccu.

De Shimano E-6100 motor kent 3 ondersteuningstanden, Eco/Normaal/High, welke je bedient met een schakelaar links op het stuur. Op het centraal geplaatste display lees je af hoe veel kilometers je nog kan maken in de huidige ondersteuningsstand, hoe hard je rijdt en welke afstand je al afgelegd hebt.

Bereik en actieradius van de Gazelle Chamonix E-bikes

Dankzij de sterke motor en fietsaccu met grote inhoud kom je met de Chamonix een behoorlijk eind op 1 acculading. Standaard worden de Chamonix fietsen voorzien van een 504Wh sterke accu. Wil je het maximale uit je fiets halen, kies dan voor de upgrade en bestel je nieuwe fiets met de grootste 630Wh accu.
Hierdoor haal je niet alleen meer bereik op een lading, maar hoef je je accu ook minder vaak op te laden, wat weer scheelt in de slijtage van je fietsaccu.

Actieradius van de Gazelle Chamonix

Verschillende modellen voor verschillend gebruik

De Gazelle Chamonix Elektrische fiets is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft dezelfde motor en accu-opties, maar verschilt wel in afmontage. Denk hierbij aan het type versnellingssysteem, ketting of riemaandrijving, kleur, etc.

  • Gazelle Chamonix C7 HMS met 7 versnellingen en kettingaandrijving, gesloten kettingkast
  • Gazelle Chamonix C5 HMS met 5 versnellingen en riemaandrijving
  • Gazelle Chamonix T10 HMS met 10 versnellingen en derailleuraandrijving

Alle 3 de modellen zijn verkrijgbaar in zowel dames- als herenfiets en in verschillende framematen.

Proefrit maken op de geweldige Gazelle Chamonix?

De Gazelle Chamonix is op papier een echte winnaar, maar je wilt natuurlijk ook weten hoe zo'n fiets in het echt fietst. Kom eens langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de prachtige Gazelle Chamonix E-Bikes.
Natuurlijk zijn er naast de Gazelle Chamonix E-bike nog meer modellen te vinden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.