Gazelle Eclipse

Ervaar de Gazelle Eclipse, de meest luxe en krachtige E-bike 

Ontdek de Gazelle Eclipse, de perfecte elektrische fiets voor jouw fietsavonturen. Deze elegante e-bike biedt comfort, stijl en prestaties in één. Met zijn opvallende design en geavanceerde functies is de Gazelle Eclipse de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar moeiteloos fietsplezier.

Comfort en Prestaties: Gazelle Eclipse fietsen

Bij het ontwerp van de Gazelle Eclipse is aan alles gedacht. Om te beginnen valt vooral het design direct op. Werkelijk alles aan deze fiets klopt.
Het frame van deze Gazelle elektrische fiets is met zorg ontworpen om de grote 750Wh fietsaccu in te verwerken, zonder afbreuk te doen aan de fietshouding.
Het display van de Eclipse HMB is fraai geintegreerd in de stuurpen en ziet er stijlvol uit.

De Eclipse wordt van kracht voorzien door de Bosch Performance Line CX motor. Deze krachtpatser levert maximaal 85Nm koppel. Meer dan genoeg voor gebruik in heuvels en bergachtig terrein.

Gazelle Eclipse frame
Display Gazelle Eclipse HMB
Bosch Performance Line CX middenmotor

Gazelle Eclipse HMB, verschillende modellen

De afkorting HMB staat voor Hybrid Middle Bosch en houdt in dat deze e-bikes voorzien zijn van een Bosch middenmotor.
De afkortingen C380 en T11 staan voor het versnellingssysteem waarmee de Eclipse is afgemonteerd.

Gazelle Eclipse C380 HMB

De Gazelle Eclipse C380 HMB is voorzien van een riemaandrijving en Enviolo traploze versnellingsnaaf. Verkrijgbaar als damesfiets en herenfiets.
De damesfiets is leverbaar in 2 fraaie kleuren, het herenmodel heeft 1 kleurkeuze.

Gazelle Eclipse T11 HMB

De Gazelle Eclipse T11 HMB heeft een derailleur versnellingssysteem met een ketting aandrijving. Dit model is qua gewicht en rijcomfort de lichtste van de 2.
Leverbaar als herenfiets en damesfiets. Voor de dames is er keuze uit 2 kleuren, bij het herenmodel is er 1 kleur beschikbaar.

Proefrit op de Gazelle Eclipse maken?

Binnenkort is de Gazelle Eclipse te zien en proberen in de winkels van Fiets-Exclusief. Kom langs en laat je verbazen door de kwaliteiten van deze sportieve alleskunner!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.