Gazelle Elektrische fietsen

Producten 1-24 van 64

Pagina
 1. Gazelle Paris C7 HMB Dames
  Gazelle Paris C7 HMB Dames
  € 2.149,00 € 1.899,00
  Bekijken
 2. Gazelle Medeo Speed Dames
  Gazelle Medeo Speed Dames
  € 3.799,00 € 3.399,00
  Bekijken
 3. Gazelle Esprit HFB Heren
  Gazelle Esprit HFB Heren
  € 1.999,00 € 1.799,00
  Bekijken
 4. Gazelle Makki Load Connect
  Gazelle Makki Load Connect
  € 5.199,00 € 4.399,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 64

Pagina

Gazelle elektrische fietsen!

Met een elektrische fiets van Gazelle weet je dat je een fiets in huis haalt die met hoge kwaliteit gemaakt is. Dankzij de decennialange ervaring in het produceren van fietsen heeft Gazelle een goede reputatie opgebouwd wat betreft de degelijkheid en goede kwaliteit van hun fietsen. Deze reputatie maken ze waar met kwaliteitsfietsen waar met veel plezier op gefietst wordt!

Codering van Gazelle e-Bikes

Bij alle Gazelle elektrische fietsen staan een aantal letters in de titel van het model. Wanneer je de afkorting weet zal je zien dat het erg handig is om snel de juiste fiets te vinden.

Afkortingen en betekenis;

 • HMB Hybrid Middle Bosch (een elektrische fiets met Bosch middenmotor)
 • HMS Hybrid Middle Steps (een e-bike met Shimano Steps middenmotor)
 • HFB Hybrid Front Bafang (e-bike met een Bafang voorwielmotor)
Gazelle elektrische damesfiets
Gazelle elektrische fiets voor heren

Gazelle elektrische fiets - twee motortypes

Bij de aanschaf van een Gazelle elektrische fiets heb je de keuze uit twee motortypes. Er zijn fietsen met een middenmotor en fietsen met een voorwielmotor.
Voor beide type fietsen is er een ruime keuze waardoor er altijd een e-bike te vinden is die bij jou past! Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een motor die het beste bij jouw rijstijl en budget past. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies over welk model het best voor jou geschikt is.

Gazelle e-bike met middenmotor

De meeste Gazelle e-bikes zijn voorzien met een Bosch middenmotor of met een Shimano Steps middenmotor. Deze krachtige motoren zorgen door hun plaatsing centraal bij de trapas voor een stabiele wegligging. Dankzij de vaak ruime accukeuze kun je zelf bepalen welke actieradius het beste bij jou en jouw rijgedrag past. 
De actieradius, dus het aantal te fietsen kilometers met een volle fietsaccu, kan voor jou van grote invloed zijn op de aanschaf. Ben je van plan om met jouw Gazelle e-bike middenmotor lange afstanden af te leggen of dagelijks te gebruiken voor het fietsen naar je werk? Dan is de keuze voor een fiets met een hoge actieradius een logische keuze. Let hierop bij het maken van een keuze. 

Gazelle elektrische fiets met voorwiel motor

De bewezen Bafang voorwiel motor in de Gazelle E-Bikes is erg krachtig en stil. Door de plaatsing van de motor in het voorwiel en de accu achterin de bagagedrager is het gewicht mooi verdeeld. Ook bij dit systeem is er een keuze uit diverse type fietsaccu's waardoor je zelf de actieradius kunt bepalen. De Bafang voorwielmotor wordt gebruikt in een ruim assortiment!

Bekende Gazelle Elektrische fietsen

In de collectie van Gazelle elektrische fietsen zitten veel geliefde modellen, zoals de Gazelle elektrische transportfietsen en Gazelle elektrische fietsen met lage instap. Wij hebben de meest gekochte modellen e-bikes voor je op een rijtje gezet:

Gazelle moederfietsen, ook elektrisch

De elektrische moederfietsen van Gazelle zijn geliefd, en dat is niet zonder goede redenen.
Je wilt tenslotte dat je veilig en verantwoord met je kind(eren) op pad gaat. Waar vroeger extra hard getrapt moest worden met het extra gewicht op de fiets is er nu de elektrische Gazelle moederfiets.
De twee series die Gazelle heeft gemaakt zijn;

Gazelle Transportfiets met elektrische ondersteuning

De Gazelle elektrische transportfiets is de sterkste fiets uit de e-bikes van Gazelle.
Voorzien van een krachtige motor en handige voor- en achterdrager heb je met dit type fiets de perfecte e-bike om al je boodschappen mee te nemen. De voordrager kan je zelf voorzien van een leuke fietskrat of rieten mand.

Fietsaccu elektrische Gazelle fiets

Is je fietsaccu van uw Gazelle e-bike na een tijd toe aan vervanging? Dan is het belangrijk dat je de juiste accu voor jouw elektrische fiets koopt. Niet alle fietsaccu’s passen namelijk op jouw elektrische fiets. Ben je op zoek naar een fietsaccu voor een Gazelle elektrische fiets? Bekijk dan alle fietsaccu’s speciaal voor Gazelle fietsen. Op zoek naar andere fietsaccu’s? Bekijk dan onze complete overzichtspagina voor alle accu’s.

Wil je proeffietsen op een Gazelle fiets elektrisch?

Proeffietsen op een elektrische fiets van Gazelle is mogelijk in het Experience center, bijvoorbeeld een Gazelle elektrische fiets dames. Daar staan elke dag diverse Gazelle elektrische fietsen klaar met een volgeladen accu. Ook vind je daar ervaren fietsenmakers die jou helpen met het beantwoorden van je vragen over elektrische fietsen van Gazelle. 

Display Gazelle elektrische fiets
Gazelle e-bike

Hulp bij het uitzoeken van je Gazelle elektrische fiets?

Ben je er niet zeker van welke maat je nodig hebt voor je nieuwe elektrische fiets? Geen probleem, wij helpen je met de zoektocht naar de juiste maat. De keuze voor de juiste framehoogte of framemaat is van groot belang. Voor de juiste maat, bekijk onze speciale framemaat pagina. 
Voor vragen over de framemaat en andere vragen kun je ons tijdens werkuren bellen, emailen of per chat vragen stellen. Zo kunnen wij jou de hulp bieden die je nodig hebt bij het uitzoeken van je fiets! Ook in onze winkel te Leiden kun je terecht met je vragen. Dat is wel zo fijn!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.