Gazelle Esprit

Gazelle Esprit kopen?

De liefde voor de Gazelle Esprit is onverminderd groot. Het trendy design gecombineerd met de no-nonsense wijze waarop deze fiets in elkaar zit maken hem bij uitstek geschikt voor woon-schoolverkeer. Deze stadsfiets is gebruiksvriendelijk en heeft een hoog what you see is what you get gehalte. En dat is in dit geval een stoere stadsfiets met een hip uiterlijk. 

Gazelle Esprit stadsfiets
Fietsen met de Gazelle Esprit
De Gazelle Esprit, robuuste stadsfiets in verschillende varianten

De degelijke Gazelle Esprit is gemaakt in 3 uitvoeringen. Alle fietsen hebben hetzelfde aluminium frame en de robuuste bagagedrager.

De Gazelle Esprit C3 en C7 zijn uitgevoerd met de onderhoudsarme en hoogwaardige Shimano Nexus versnellingen. Door de gesloten kettingkast blijft de ketting goed beschermd tegen de elementen. Deze fietsen zijn dus erg geschikt voor schoolgaande jeugd en alle andere fietsers die op zoek zijn naar een no-nonsense stadsfiets die onderhoudsarm is! 

Veilig fietsen met degelijke verlichting

Omdat het in stadsverkeer erg belangrijk is dat je de weg goed kunt zien, maar vooral dat andere weggebruikers jou goed kunnen zien is deze Gazelle stadsfiets voorzien van veilige verlichting. De verlichting wordt aangestuurd via de naafdynamo en staat altijd aan. Deze wekt stroom op tijdens het fietsen zonder dat u er extra hard voor hoeft te trappen. De koplamp zit daarnaast veilig in het aluminium frame verwerkt en kan tegen een stootje.

De Esprit, maar dan elektrisch

De Gazelle Esprit e-bike mag natuurlijk niet ontbreken in deze populaire serie. Met een krachtige voorwielmotor en accu in de bagagedrager zie je bijna niet dat je op een e-bike fietst. Toch is de Gazelle Esprit C7 HFB een echte krachtpatser. Geschikt voor je dagelijke woon-werkverkeer, je lange fietstocht naar school, of om lekker mee te toeren.
Gazelle Esprit elektrische fiets

De framemaat bepalen van je Gazelle Esprit

Het is belangrijk dat je de juiste framemaat kiest voor je Gazelle Esprit. Zo weet je dat je veilig kunt fietsen en jarenlang met veel plezier op pad kunt gaan. Het is dan ook belangrijk om je er van te verzekeren dat je de juiste fietsmaat hebt gekozen. Wist je dat alle Gazelle Esprit fietsen een 28 inch wielmaat hebben? De framemaat wordt berekend aan de hand van de centimetermaat tussen de trapas en de zadelbuisklem. 

Het onderhouden van je Gazelle Esprit

Ondanks het onderhoudsarme karakter van deze fiets is raden wij wel aan om een servicebeurt uit te laten voeren bij uw lokale fietsenmaker na een half jaar. Zij lopen de gehele fiets voor u na en zorgen ervoor dat u de leeftijd van de fiets behoorlijk kunt verlengen. Voor overige onderhoudsartikelen kunt u ook kijken onder het kopje accessoires. Ben je benieuwd hoe onderhoud bij aanbiedingsfiets.nl in zijn werk gaat? Dat kun je allemaal lezen op onze klantenservice pagina.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.