Gazelle Paris

Gazelle Paris Elektrische fietsen

De Gazelle Paris serie is de serie Gazelle e-bikes met een zeer goed prijs-kwaliteitsniveau. Kenmerkend voor deze e-bikes is dat ze alleaal uitgerust zijn met Bosch middenmotoren en sterke fietsaccu's.
Hierdoor is de Gazelle Paris uitstekend geschikt als fiets voor dagelijks gebruik, recreatieve ritten of voor woon-werkverkeer.

Niet voor niets dat de Gazelle Paris C7+ HMB winnaar beste koop is geworden in de AD fietstest.

De Gazelle Paris heeft een sterke Bosch middenmotor

De Gazelle Paris C7 en Gazelle Paris C7+ zijn beide voorzien van een Bosch motor. Deze motor zit laag en centraal in het frame gemonteerd, wat de rij-eigenschappen ten goede komt.
De motor kent 4 ondersteuningsstanden, Eco/Tour/Sport/Turbo. De Bosch ondersteuning laat zich eenvoudig bedienen door een schakelaar bij het linker handvat.
Het verschil bij deze 2 fietsen is dat de Paris C7+ is voorzien van de krachtigere Bosch Active Line Plus motor (50Nm) en de Paris C7 van de 'gewone' Active Line motor (40Nm).
Bij deze elektrische fietsen kies je zelf hoe ver je wilt fietsen op een acculading. Standaard worden de Gazelle Paris fietsen geleverd met een 300Wh fietsaccu. Optioneel kan je deze uitbreiden naar 400Wh of 500Wh, waardoor je verder fietst met een acculading.

Bereik van de Gazelle Paris C7

Gazelle Paris accutabel

Bereik van de Gazelle Paris C7+

Gazelle Paris bereik

Ontspannen en onderhoudsarm fietsen

De Gazelle Paris is een heerlijke elektrische stadsfiets. Het lichte aluminium frame, verende voorvork en zadelpen (Alleen bij de Gazelle Paris C7+), 7 versnellingen en gesloten kettingkast maken dit een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een goede e-bike zonder poespas.
Remmen gaat zeer soepel en beheerst met de Magura hydraulische remmen.

Alternatieven voor de Gazelle Paris

De Gazelle Paris elektrische fiets is een echte elektrische stadsfiets te noemen. Gelukkig heeft Gazelle naast de Paris nog een collectie met dezelfde eigenschappen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.