Gazelle Ultimate

Gazelle Ultimate

Gazelle Ultimate: Dé ultieme keuze voor elektrisch fietsen

De Gazelle Ultimate familie, met zijn hoogwaardige afwerking, krachtige motoren en royale accu's, is niet alleen bekend als een serie high-end Gazelle e-bikes, maar ook als de ultieme keuze voor elektrisch fietsen.
Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare metgezel voor lange tochten, een uitdaging op heuvelachtig terrein, of gewoon een stijlvolle verschijning, de Gazelle Ultimate elektrische fietsen hebben het allemaal.

De Gazelle Ultimate serie

De Gazelle Ultimate elektrisch serie omvat verschillende modellen, elk met zijn eigen kenmerkende details.
Of je nu de voorkeur geeft aan comfort, snelheid, of specifieke technologische innovaties, de Gazelle Ultimate biedt een breed scala aan mogelijkheden voor elke fietser.

Gazelle Ultimate C8+ HMB damesfiets
Gazelle Ultimate

Gazelle Ultimate C8+ HMB

Binnen de Gazelle Ultimate familie is de Gazelle Ultimate C8+ HMB een opvallende verschijning. Uitgerust met de krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50Nm), een geïntegreerde 500Wh of 625Wh fietsaccu en 8 versnellingen, biedt deze elektrische stadsfiets niet alleen comfortabele rijeigenschappen maar ook indrukwekkende prestaties.

De Gazelle Ultimate C8+, onderscheidt zich met een Gates riemaandrijving, waardoor niet alleen de prestaties verbeteren maar ook het onderhoudsgemak toeneemt.

Gazelle Ultimate T10

Voor wie op zoek is naar de ultieme combinatie van lichtgewicht en soepele fietservaring, biedt de Gazelle Ultimate T10 de perfecte oplossing.
Met een derailleur versnelling is deze e-bike nog lichter en wendbaarder dan zijn naafversnelling tegenhangers, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die snelheid en behendigheid waarderen.

Gazelle Ultimate C380 HMB, topmodel uit de serie

De Gazelle Ultimate C380 HMB combineert geavanceerde technologie met een riemaandrijving en een traploze Enviolo versnellingsnaaf. Deze combinatie biedt een unieke ervaring waarbij je zelf eenvoudig de ideale versnelling kiest, aangepast aan jouw voorkeur.
De krachtige Bosch Performance Line middenmotor (75Nm) en 500Wh of 625Wh fietsaccu zorgen voor betrouwbare en efficiënte ondersteuning.

Gazelle Ultimate C5 HMB

Naast de eerder genoemde modellen is er ook de Gazelle Ultimate C5 HMB. Deze e-bike straalt elegantie uit en biedt een harmonieuze combinatie van comfort en prestaties. Uitgerust met de krachtige Bosch Performance Line Plus middenmotor (75Nm), geïntegreerde 500Wh of 625Wh accu en 5 versnellingen, een comfortabele zithouding, is de Gazelle Ultimate C5 HMB een uitstekende keuze voor stijlbewuste fietsers die op zoek zijn naar een perfect evenwicht tussen functionaliteit en elegantie.

Koppel op Gazelle ultimate elektrisch

Gazelle Ultimate Speed Pedelec

Voor degenen die de voorkeur geven aan snelheid, is er de Gazelle Ultimate Speed pedelec. Met een maximale snelheid van 45 km/u, geïntegreerde accu, en krachtige Bosch Performance Line Speed motor, is deze variant ideaal voor wie snel van A naar B wil zonder in te leveren op comfort.

Gazelle Ultimate met riemaandrijving

Is de Gazelle Ultimate iets voor jou?

Bij de aankoop van een Gazelle Ultimate elektrische fiets is goed advies van groot belang. Bezoek ons Experience Center en bewonder de Gazelle Ultimate van dichtbij.

Mocht je na het lezen van deze informatie twijfels hebben of dit fietstype bij je past, overweeg dan ook eens de Gazelle Grenoble serie, de Gazelle Orange familie, de Gazelle Chamonix fietsen of de Gazelle Avignon serie voor alternatieven die wellicht beter aansluiten bij jouw behoeften.
Investeren in een Gazelle Ultimate betekent investeren in een unieke fietservaring waarbij comfort, prestaties en stijl samenkomen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.