Gazelle Ultimate

Gazelle Ultimate Elektrische fietsen

De Gazelle Ultimate familie is de serie e-bikes van Gazelle met de hoogste afwerking, de sterkste motoren en de grootste accu's. Deze high-end fietsen zijn perfect geschikt om lange tochten mee te maken, in heuvelachtig terrein mee te fietsen en dankzij de prachtige afwerking een zeer fraaie verschijning.
De Gazelle Ultimate lijn bestaat uit een aantal modellen met ieder zijn eigen kenmerkende details.

Gazelle Ultimate C8
Gazelle Ultimate C8+ Dames Champion Red

De Gazelle Ultimate C8

De Gazelle Ultimate C8+ HMB is een zeer comfortabele en krachtige elektrische stadsfiets, met perfecte rijeigenschappen. Met de krachtige Bosch Active Line Plus (50Nm) motor, 500Wh geïntegreerde fietsaccu en 8 versnellingen rijdt je met gemak de grootste afstanden. Dankzij de hydraulische Magura velgremmen kom je eenvoudig en gedoseerd weer tot stilstand.
Daarnaast is de Gazelle Ultimate C8 er ook als een Connect uitvoering. In het frame zit een GPS verborgen. Met Gazelle Connect app is je fiets extra beveiligd tegen diefstal. 
Het topmodel van deze serie is de Gazelle Ultimate C8 Belt. Voorzien van een Gates aandrijfriem heb je nooit meer last van vieze broeken, aangezien de riemaandrijving niet meer gesmeerd hoeft te worden.

De Gazelle Ultimate met derailleur of Enviolo versnellingsnaaf

Wanneer je op zoek bent naar de meeste lichtgewicht variant van de Gazelle Ultimate, kom je bij de Ultimate T10 uit. Deze e-bike is voorzien van een derailleur versnelling, waardoor de fiets nog lichter en soepel fietst dan de versies met naafversnellingen.
De Gazelle Ultimate C380 heeft naast een riemaandrijving een traploze Enviolo versnellingsnaaf. Hiermee fiets je niet in vooraf bepaalde versnellingen, maar plaats je je versnelling simpelweg net zo licht of zwaar als dat je zelf wilt. Beide fietsen hebben de krachtige Bosch Performance middenmotor (65Nm) en 500Wh accu gemonteerd.

Gazelle Ultimate Speed Pedelec

De Gazelle Ultimate is er tenslotte ook als een 45km/u variant, de Gazelle Ultimate Speed (pedelec). Dankzij de geintegreerde accu is het frame lekker stijf, wat fijn rijdt bij hogere snelheden.
De Gazelle Ultimate Speed is er in 2 varianten, met een derailleur aandrijving en met een Enviolo trapoloze versnellingsnaaf, in combinatie met Gates Beltdrive.
Beide modellen zijn voorzien van de meeste krachtige Bosch Performance Line Speed motor (75Nm) en 500Wh accu.

Gazelle Ultimate Beltdrive

Is de Gazelle Ultimate iets voor jou?

Bij de aankoop van een mooie Gazelle elektrische fiets is goed advies zeer belangrijk. Graag nodigen we je uit om eens langs te komen in het Experience Center en de Gazelle Ultimate van dichtbij te bekijken. 
Twijfel je na het lezen van deze informatie of dit fietstype wel bij je past? Bekijk dan ook eens de Gazelle Grenoble serie, de Gazelle Orange familie, de Gazelle Chamonix fietsen of de Gazelle Avignon serie.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.