Omafiets Dames

Omafiets dames

Een omafiets is per definitie een praktische damesfiets. Deze fiets met lage instap is zeer gemakkelijk in gebruik. Eigenlijk alles aan de omafiets voor dames is gemaakt om je zo praktisch mogelijk van A naar B te bewegen. De dames omafiets is fijn in gebruik, heeft een leuk retro uiterlijk en is zeer goed geprijsd. In onze top 10 van verschillende omafietsen vind u een mooi overzicht met welke omafietsen de best verkopende dames omafietsen zijn van dit seizoen.

Dames omafiets – retro stadsklassieker

Een van de belangrijkste redenen dat dames omafietsen zo populair zijn is het trendy retro uiterlijk. Maar dat niet alleen! Deze fietsen zijn ideaal toegepast op de Nederlandse stad. Je laveert gemakkelijk door de Urban Jungle. Het belangrijkste aspect van de dames omafiets is het onderhoudsvriendelijke karakter. Dankzij de gesloten kettingkast en de handig bruikbare onderdelen vergt deze fiets weinig onderhoud. Vergeet niet om handige accessoires mee te bestellen zoals een insteekketting. Hierdoor verklein je de kans dat je fiets onverhoopt word meegenomen.

Gazelle Dames omafietsen

Gazelle produceert al meer dan een eeuw lang degelijke fietsen voor het Nederlandse fietsverkeer. De Omafiets heeft altijd een prominente rol gehad in de collectie van Gazelle. Denk aan de Gazelle Tour Populair! Deze fiets is zeer bekend bij het fietspubliek. Een andere bekende Gazelle omafiets is de Gazelle Classic.

dames omafiets

Bekijk ook eens onze handige stadsfietsen voor andere onderhoudsvriendelijke opties!

De omafiets valt onder de categorie stadsfioets. Is een omafiets toch niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan eens naar alle andere fraaie stadsfietsen of transportfietsen welke bij Fiets-Exclusief verkrijgbaar zijn!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.