Cortina Mozzo

Cortina Mozzo

Cortina Mozzo Belt

De Cortina Mozzo is een stadsfiets voor de snelheidsduivels onder ons! Deze fiets is gemaakt voor fietsers die een gevoel voor stijl hebben. Het fijne aan deze Cortina stadsfiets is dat de fiets licht van gewicht is, waardoor u lekker hard kunt fietsen. Tevens is het mogelijk om de fiets, door het lichte gewicht, gemakkelijk op te tillen. Op deze fietsen zit een aandrijfriem bevestigd, onderhoudsvriendelijk en nooit meer een vieze broek.

Cortina Mozzo
Cortina Mozzo damesfiets

Cortina Mozzo reviews en recensies

De Cortina Mozzo zit al geruime tijd in de collectie. Deze fiets is door ons al vele malen verkocht en wordt door onze klanten zeer goed ervaren. De looks en uitrusting maken deze fiets echt uniek en zeer compleet.
De reviews van de Mozzo zijn dan ook allemaal positief!

Cortina Mozzo Herenfiets

De Cortina Mozzo herenfiets is een unieke verschijning. Het lichtgewicht aluminium frame met de kenmerkende knik in de bovenbuis laat hem opvallen. De houding is lekker sportief naar voren, wat ervoor zorgt dat je automatisch lekker door wil trappen. 

Cortina Mozzo Damesfiets

De damesuitvoering van de Mozzo heeft een mooie slanke instap. De dubbele buis zorgt voor extra stabiliteit en ziet er ook gewoon zeer fraai uit. Ook hier biedt deze fiets een sportieve fietshouding. De Cortina Mozzo dames is leverbaar in verschillende trendy kleuren.

Het merk Cortina

Het merk Cortina maakt fietsen die passen bij de lifestyle van hun gebruikers. De fietscollectie wordt net als een modecollectie telkens weer geüpdatet.
De designers van Cortina volgen de mode trends en passen deze weer toe op de fietsen. Hierdoor blijven de fietsen er altijd modern uitzien.

Bestel de Cortina Mozzo fiets online of kom langs voor een testrit.

Bij Fiets-Exclusief kunt u heel gemakkelijk een fiets bestellen via de website. 
Als de bestelling is afgerond worden de fietsen rijklaar gemaakt, waardoor u gelijk gebruik kunt maken van uw nieuwe fiets. Het is mogelijk om bij ons langs te komen om uw fiets op te halen of om een proefrit te maken.
U kunt langsgaan bij ons Experience Center in Alphen aan den Rijn of kom langs bij onze winkel in Leiden .

Stel uw vraag aan onze klantenservice?

Heeft u nog vragen over de Cortina Mozzo of een andere fiets? Dan kunt u die gerust aan ons stellen. Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@fiets-exclusief.nl of bel naar  0172 – 477 070. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord om u te helpen met uw probleem.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.