Gazelle Papafiets

De Gazelle papafiets

Oerdegelijk en leuk. Dat zijn de fietsen Gazelle papafietsen in een notendop. Ook de papafiets Gazelle zijn oerdegelijk gemaakt en leuk in gebruik. De Gazelle  papafietsen zijn oerdegelijk vanwege de kwalitatief hoogwaardige productiewijze die Gazelle voor hun papafietsen gebruikt. Ook zijn de Gazelle  papafietsen zeer veilig; de goede en sterke verlichting en de krachtige remmen zorgen ervoor dat jij en je kind goed zichtbaar zijn en op tijd kunnen stoppen wanneer het echt nodig is op de Gazelle papafiets.

Wil je een Papafiets Gazelle; Fiets-Exclusief heeft een ruime keuze in het assortiment

Binnen het segment papafietsen heeft Gazelle een ruime variëteit aangebracht. Er zijn diverse varianten Gazelle papafietsen die er zoch toe dragen dat jij en je kleine veilig aankomen bij jullie bestemming. De sportievere Gazelle papafietsen zoals de Gazelle Orange C7+ en de Gazelle Chamonix C8 zorgen ervoor dat je moeiteloos op pad kunt met je kind, maar ook de Gazelle papafiets gemakkelijk gebruikt om naar kantoor te gaan.
Ook zijn er Gazelle papafietsen in het urban segment zoals de Gazelle Puur NL+ papafiets, de Gazelle Primeur en de Gazelle Paris C7.

Accessoires voor je papafiets Gazelle

Om van je stadsfiets een Gazelle papafiets te maken hebben we diverse accessoires op voorraad. Wij gebruiken de kinderzitjes van Yepp. Deze kinderzitjes zijn comfortabel in gebruik, erg veilig en bovendien gemakkelijk te bevestigen op de Gazelle papafiets. Zo hebben wij een voorzitje, een achterzitje, een windscherm om je kind te beschermen en een slaaprol om veilig tegen in slaap te vallen op de Gazelle papafiets!

Gazelle papafiets

Samen op pad met de Gazelle papafiets en Gazelle moederfiets

Omdat er niets leukers is dan samen de wereld te ontdekken hebben we naast onze ruime collectie Gazelle papafietsen ook moederfietsen van Gazelle  waarmee je moeiteloos op onderzoek uit kunt gaan. Samen op pad is nog nooit zo leuk geweest!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.