vanDijck fietsen

vanDijck fietsen

vanDijck e-bikes, Nederlandse kwaliteit

De elektrische fietsen van vanDijck zijn stuk voor stuk e-bikes met hoogwaardige techniek en rijeigenschappen. Het Nederlandse merk vanDijck refereert aan de 17e -eeuwse meesterschilder van Dyck, die bekend stond om zijn elegantie.
Deze elegantie zie je terug in het design van het elektrische fietsenmerk vanDijck.

E-bikes van vanDijck hebben de optimale combinatie van de accu en de motor, passend bij elke fietsmodel.

Verschillende vanDijck elektrische fietsen

vanDijck kent een mooi assortiment elektrische fietsen. Zo zijn er fietsen voor sportief gebruik, recreatief gebruik, of juist om de dagelijkse boodschappen mee te doen.
De e-bikes hebben allemaal hun eigen kenmerkende eigenschappen.
Wel beschikken alle vanDijck e-bikes over een sterke accu en motor, zodat je zeker weet dat deze fiets je overal brengen gaat.
Een aantal bekende modellen van vanDijck zijn;

vanDijck elektrische fietsen met een middenmotor

De meeste e-bikes van vanDijck zijn voorzien van een krachtige en stille Bafang middenmotor. Deze motor levert veel koppel (80Nm) waardoor deze elektrische fietsen ook fijn fietsen in heuvelachtig terrein en in een zware versnelling.
In combinatie met de krachtige fietsaccu van maximaal 880Wh, heb je met de elektrische fietsen van vanDijck een grote actieradius. Dit maakt deze e-bikes dan ook goed geschikt om langere afstanden mee af te leggen.

Proefrit maken op een vanDijck elektrische fiets

Natuurlijk wil je weten of zo’n mooie vanDijck e-bike ook lekker fietst. Daarom ben je van harte welkom in het Experience Center in Alphen aan den Rijn, of fietsenwinkel in Leiden.
Hier staan de verschillende vanDijck fietsen klaar en kunnen de deskundige adviseurs je alles vertellen over de kwaliteit van de fietsen.

Hulp nodig bij het uitzoeken van je nieuwe vanDijck e-bike?

Ben je er niet zeker van welke maat je nodig hebt voor je nieuwe elektrische fiets? Geen probleem, wij helpen je met de zoektocht naar de juiste maat. De keuze voor de juiste framehoogte of framemaat is erg belanrijk.

Ben je er niet zeker van welke maat je nodig hebt voor je nieuwe elektrische fiets? Geen probleem, wij helpen je met de zoektocht naar de juiste maat. De keuze voor de juiste framehoogte of framemaat is van groot belang. 
Voor vragen over de framemaat en andere vragen kun je ons tijdens werkuren bellen of e-mailen. Zo kunnen wij jou de hulp bieden die je nodig hebt bij het uitzoeken van je nieuwe fiets! Ook in onze winkel te Leiden kun je terecht met je vragen. Dat is wel zo fijn!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.