Zwarte fietsen

Een zwarte fiets kopen

Je hebt na een lange zoektocht je keuze beperkt tot het kopen van een zwarte fiets. Een zwarte fiets is een klassieke keuze. Fietsen zijn vanaf het begin dat ze voor het eerst gemaakt werden door Gazelle en Cortina. Hierdoor is de zwarte fiets eigenlijk altijd wel in het assortiment van fietsenwinkels te vinden geweest. Wel is de kleur zwart aan trends onderhevig. Soms word er gebruik gemaakt van (hoog)glans zwart, andere jaren is matzwart populairder.

Voorbeelden van zwarte fietsen

Zowel Gazelle als Cortina hebben een groot assortiment fietsen waaronder veel zwarte exemplaren. Deze fietsen varieren van stadsfietsen tot transportfietsen en van hybride fietsen naar omafietsen. Wat voor fiets je ook zoekt, er zit vrijwel altijd een zwarte fiets tussen!

Gazelle zwarte fietsen

Ook Gazelle heeft een groot assortiment aan zwarte fietsen. Gazelle bied fietsen in geheel zwart zoals de Gazelle Puur NL maar kent ook kleurstellingen waarin zwart verloopt in grijs zoals bij de Gazelle Eclipse en de Gazelle Orange. Ook de Gazelle Vento is in een prachtig nachtzwarte kleurstelling te koop. Vorig jaar is de Gazelle Paris gerestyled en in zijn moderne zwarte uitvoering weer helemaal up to date!

Gazelle Orange in het zwart

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.