Gazelle fietsen

Gazelle fietsen

Producten 1-24 van 98

 1. Gazelle Paris C7 HMB Dames
  Gazelle Paris C7 HMB Dames
  € 2.299,00 € 1.899,00
  Bekijken
 2. Gazelle Chamonix S8 Heren
  Gazelle Chamonix S8 Heren
  € 1.299,00 € 1.099,00
  Bekijken
 3. Gazelle Makki Load Connect
  Gazelle Makki Load Connect
  € 5.199,00 € 4.799,00
  Bekijken
 4. Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  € 2.699,00 € 2.199,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 98

Alle Gazelle fietsen verkrijgbaar

Met 275.000 verkochte Gazelle fietsen per jaar is Koninklijke Gazelle de grootste producent van fietsen in Nederland. Maar ondanks deze hoge productie worden alle fietsen met grote zorg in Nederland gemaakt. In 1996 heeft Gazelle een uniek kwaliteitssysteem ingevoerd en al de fietsen die de fabriek in Dieren verlaten moeten aan deze eisen voldoen. Gazelle maakt al fietsen sinds 1892 en heeft hierdoor decennialang ervaring op kunnen doenmet het maken van fietsen.

Hierdoor waarborgt Gazelle een unieke kwaliteit en degelijkheid waardoor ze met recht één van de meest geziene fietsen in de Nederlandse fietswereld zijn.
En dat op zich maakt de fietsen van Gazelle al tot een gewilde kwaliteitsfiets die je jarenlang plezier verschaft. Gazelle fietsen zijn ook in 2021 nog steeds gemaakt met de standaard van toen. Degelijk en oersterk.

Gazelle fiets
Gazelle herenfiets

Een fiets van Gazelle kopen - onze klantenservice staat voor u klaar!

Een fiets Gazelle kopen bij Fiets-Exclusief.nl kan zowel via de webshop, in de winkel te Leiden of in het Experience Center in Alphen aan den Rijn. Zo kunt u er voor kiezen om vanuit huis een Gazelle fiets te bestellen en te laten bezorgen of om hem op te halen. Wat u ook kiest, u bent er van verzekerd dat wij uw Gazelle fiets met veel liefde en respect behandelen. En is er iets aan de hand met uw fiets? Wij helpen u met al uw garantie afhandelingen zodat u snel weer op pad kunt! U kunt altijd bellen of e-mailen om een vraag aan ons te stellen. Ook is er een chatfunctie waar onze medewerkers gedurende kantooruren voor u klaarzitten om al uw vragen te beantwoorden!

Accessoires voor uw Gazelle fiets!

Het begint natuurlijk met de keuze van de perfecte fiets die bij jou past. Maar vaak ben je ook op zoek naar accessoires die bij de perfecte Gazelle tweewieler horen. Wij hebben altijd een grote collectie accessoires op voorraad waardoor de keuze zeer ruim is. Zo kun je op zoek naar fietstassen die fijn zijn voor alles wat jij elke dag mee moet nemen. Of de fietstas waar de inhoud van een lekkere picknick in past! Ook hebben we een assortiment aan fietskratten en fietsmanden. Leuke accessoires dus voor zowel Gazelle herenfietsen als Gazelle damesfietsen.

Top 10 Gazelle fietsen

De meest verkochte Gazelle fietsen vindt u in deze handige Top 10. Bekijk hier de top 10 Gazelle fietsen en kies eenvoudig de beste Gazelle fiets voor u gebruik. Deze top 10 Gazelle fietsen is zorgvuldig door ons samengesteld. In de top vindt u onder andere Gazelle omafietsen, Gazelle herenfietsen en Gazelle damesfietsen.

Collectie Gazelle fietsen

De collectie van Gazelle is veelomvattend. Er is een Gazelle fiets voor elke gelegenheid te vinden.
Zo heeft Gazelle stadsfietsentransportfietsen, hybridefietsen, moederfietsen en natuurlijk Gazelle elektrische fietsen. Binnen de collectie zijn er enkele bekende lijnen die al jarenlang veel plezier bezorgen bij hun eigenaren. Wat dacht u van de Gazelle Orange stadsfiets? Of de transportfiets Gazelle Heavy Duty? En misschien wel de meest geliefde Gazelle Bloom of Gazelle Miss Grace? 

Sportieve Gazelle fiets
Gazelle fietsen

Gazelle Fiets online kopen

Gazelle heeft een zeer uitgebreid aantal modellen fietsen in hun collectie. Deze fietsen zijn onderverdeeld in verschillende soorten/families. Elk type Gazelle fiets heeft zijn eigen kenmerken, rij-eigenschappen en design.

Vind uw ideale Gazelle fiets

Het kopen van Gazelle fietsen online is tegenwoordig heel normaal en gemakkelijk. U kunt eenvoudig een fiets uitkiezen op onze website of bellen naar onze vriendelijke en persoonlijke klantenservice indien u hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken. Maar omdat we begrijpen dat de drempel hoog kan zijn, hebben we ook de mogelijkheid om uw Gazelle fiets af te halen bij de fietsenwinkel in Leiden.
Kijkt u eens bij onze Gazelle fietsen en e-bikes uit 2023! Liever een volledig overzicht met alle 2023-modellen fietsen? Bekijk dan de beste fietsen uit 2023.

Gazelle fiets
Gazelle damesfiets
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.