Omafietsen

Omafiets kopen?

Ondanks haar naam zijn omafietsen populair bij jong en oud en man en vrouw. Ze zijn uitermate geschikt voor grootmoeder, vaders met kinderen en voor pubers en kinderen die gewoon naar school gaan. Het degelijke karakter van de fiets samen met het stijlvolle uiterlijk zorgt ervoor dat deze fiets een graag geziene gast is in de Nederlandse steden. Bij Fiets-Exclusief hebben we een groot aanbod, zoals Cortina omafietsen en Gazelle omafietsen. Deze twee topmerken hebben een goede reputatie op het gebied van degelijkheid en duurzaamheid. Een ideale eigenschap voor dit type fiets.

 

Omafietsen
Omafiets in detail

Voordelige omafietsen vind je bij fiets-exclusief.nl

In de omafiets categorie is tegenwoordig erg veel keuze. Was er vroeger alleen een standaard model, hedendaags kun je kiezen tussen meerdere versnellingen en uitvoeringen bij verschillende types. Zo zijn er een handige modellen met een voorrek of een variant met 3 versnellingen. Zo heeft u eenvoudige, maar praktische ontwerp van de fiets, maar het gemak van een moderne fiets. Welke variant je ook kiest, tegenwoordig zijn deze modellen zeer comfortabel!

Cortina en Gazelle omafietsen bieden stadsklassiekers die al vele jaren ongekend populair zijn. Wat dacht u van de Gazelle Classic of Gazelle Tour Populair?

Bij ons kunt u uw gewenste model eenvoudig online bestellen in de juiste maat en kleur. Wij bezorgen de fiets dan geheel afgemonteerd, alleen het stuur moet nog recht en de trappers erop, maar dat kunt u heel eenvoudig zelf. Wilt u liever uw aankoop afhalen in onze winkel in Leiden? Ook dat is mogelijk, dan fietst u zo de winkel uit!

De bekende merken omafiets

De omafietsen die wij verkopen zijn van bekende en grote merken, die u online makkelijk kunt bestellen. Doordat wij inkoopvoordeel hebben bij zowel Gazelle als Cortina, kunnen wij u een lage prijs bieden. Wij kiezen er bewust voor om bekende Nederlandse merken te verkopen.
Bij Fiets-Exclusief hebben wij voor iedereen wel een passende omafiets in huis. Juist omdat omafietsen zo populair zijn in Nederland vinden wij het belangrijk zo veel mogelijk mensen blij te kunnen maken. Zo hebben we 26 inch omafietsen als je net wat kleiner bent, maar ook 28 inch omafietsen. De meest verkochte kleur kunt u vast wel raden. De zwarte omafiets is een echte klassieker die iedereen wel mooi vindt. Bent u juist wat langer? Dan hebben wij ook nog een aantal opafietsen. Dat zijn eigenlijk omafietsen maar dan speciaal voor heren, aangezien de instap ook een stuk hoger is.

Een Gazelle omafiets kopen

Gazelle, als oer hollands kwaliteits fietsmerk, heeft een kleiner aantal omafietsen. De Gazelle fiets is er in twee varianten, de Gazelle Classic en de Gazelle Tour Populair. Elk met het echte karakter van een degelijk model. Kiest u voor dit type fiets, weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige fiets heeft aangeschaft. 

Omafiets kopen
Omafiets met voorrek

Accessoires voor omafietsen

De omafiets is de perfecte fiets om persoonlijk te maken door leuke accessoires. Zo kun je ze al kopen met een gemakkelijk voorrek, een stoere fietskrat of leuke rieten fietsmand . Daarnaast zijn de stevige bagagedragers perfect geschikt voor een set stevige fietstassen.

Uw omafiets kopen of testen 

U bent van harte welkom in ons showroom in Leiden. Hier kunt u tal van omafietsen vrijblijvend komen bekijken. Wilt u een omafiets testen? Hiervoor kunt u terecht bij ons Experience Center in Alphen aan den Rijn. Mocht u meer informatie willen over ander soort fietsen of bezorgmogelijkheden? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Liever iets anders? Bekijk dan onze uitgebreide collectie stadsfietsen, hybride fietsen of transportfietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.