Sneak Preview Gazelle seizoen 2017

Nu we tegen het einde lopen van fietsseizoen 2016 (een fietsseizoen loopt van zomer tot zomer) krijgen we zachtjesaan steeds meer modellen door die we in 2017 in de collectie zullen krijgen. Gazelle heeft een paar modellen doorgegeven die we in 2017 zullen gaan zien. Uiteraard kunnen wij dit nieuws niet voor ons houden en delen dit graag met je! Lees je mee?

Gazelle Esprit

De Gazelle Esprit heeft al een kleine facelift gehad in 2016 en de modernisering van dit model is doorgezet in 2017. Wij kennen de Gazelle Esprit al jarenlang als oerdegelijke school- en stadsfiets. Elk jaar is deze fiets in de collectie te vinden en ook dit jaar is de Gazelle Esprit weer één van de eerste fietsen die te zien is in de collectie. Nieuw dit jaar is de bovenbuis in het frame. Deze heeft een stylish buiging gekregen waardoor hij erg hip oogt. De Gazelle Esprit is nu al verkrijgbaar in de 2017 uitvoering met drie versnellingen of zeven versnellingen.

Gazelle Miss Grace LTD.

De Gazelle Miss Grace LTD. is een limited edition fiets van publiekslievelin nr. 1 - De Gazelle Miss Grace transportfiets. Anders aan de Miss Grace LTD. Is dat hij voorzien is van terugtrapremmen in combinatie met drie versnellingen. De Gazelle Miss Grace limited is een gebruiksvriendelijke transportfiets door de stevige voordrager waar gemakkelijk een mandje of een krat op geplaatst kan worden. Wij zijn fan! Jij ook?

Gazelle Puur NL LTD.

Net zoals de Gazelle Miss Grace heeft ook de Gazelle Puur NL een limited edition erbij gekregen in 2017. Deze fiets is, ook weer zoals de Miss Grace, voorzien van een terugtraprem. Deze transportfiets met voor- en achterdrager is ideaal als schoolfiets omdat hij gemakkelijk te parkeren is.

Gazelle Vento

Snel, sneller, snelst. Alles aan deze fiets schreeuwt uit dat hij gemaakt is om over de straten te racen. De unieke stuurbuis oogt heel modern en geeft de fiets een prachtig design uiterlijk. De fiets doet een beetje denken aan de Gazelle CityZen. Wij verwachten meerdere modellen van dit type fiets in 2017 maar moeten het voorlopig doen met de Gazelle Vento S27.

Gazelle Chamonix S24

De Gazelle Chamonix kennen we natuurlijk al jarenlang als zeer sportieve alleskunner. Ook in 2017 is deze fiets weer van de partij met zijn kenmerkende platte framebuis. De Gazelle Chamonix S24 is lichtgewicht en een echte no-nonsense kilometervreter. Prachtig vormgegeven en bijpassend afgemonteerd. Geen poespas maar een echt toermonster.

Wij verwachten vanuit Gazelle nog meer fietsen voor het komende fietsseizoen maar, zoals boven al beschreven, konden wij onze enthousiasme niet beteugelen. Ben jij net zo blij met de nieuwe fietsen zoals wij?