Maandelijkse Archieven: Februari 2018

 1. Supersnel naar het werk!

  Supersnel naar het werk!

  Ben jij de file ook zat? En ben je op zoek naar een manier om fris en fruitig én op tijd op je werk te komen? Zoek niet verder!

  Een Speed Pedelec of Speed E-Bike is een supersnelle elektrische fiets voorzien van een speciale motor die snelheden kan halen tot 45 kilometer per uur. Daarmee fiets jij dus fluitend voorbij de file en heb je alle (geestelijke) gezondheidsvoordelen die een fiets met zich meebrengt! Hoe dat zit? Dat lees je in de blog van vandaag

  Lees meer »
 2. Verzekerd van een nieuwe fiets!

  Verzekerd van een nieuwe fiets!

  Bij aanbiedingsfiets hebben we iets wat zo uniek is dat je het nergens anders zult vinden. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets uit de selectie krijg jij van ons een half jaar verzekering kado indien je woonachtig bent in Nederland. Lees je mee hoe dat in zijn werk gaat?

  Lees meer »
 3. Maak kennis met de Cortina fietsen en e-bikes!

  Maak kennis met de Cortina fietsen en e-bikes!

  Je hebt het vast al wel gelezen op onze Facebook-pagina of in onze voorgaande blogs. Ons enthousiasme was moeilijk te missen!
  Sinds een paar weken hebben wij ook Cortina fietsen in onze collectie. En om dat heugelijke feit samen met jullie te bespreken hebben wij een blog voor jullie gemaakt. Maak kennis met onze Cortina fietsen! Kijk je mee?

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.