Maandelijkse Archieven: Mei 2017

 1. 5 redenen waarom je moet fietsen naar werk!

  5 redenen waarom je moet fietsen naar werk!

  Ben jij ‘sochtends moeilijk te motiveren en zoek je naar redenen om de auto te laten staan en tóch op die fiets te stappen? Wij hebben 5 redenen voor je op een rijtje gezet!

  Lees meer »
 2. De actieradius van een elektrische fiets

  De actieradius van een elektrische fiets

  Misschien wel een van de belangrijkste vragen die je kunt stellen als je een elektrische fiets koopt. Hoe ver kan ik met een volle accu rijden?

  Lees meer »
 3. 5 gewoon goede fietsreviews

  5 gewoon goede fietsreviews

  Een goede review moet aan een paar eisen voldoen. Het moet al mijn vragen beantwoorden die ik over een fiets heb, er moet een stukje persoonlijkheid van de reviewer doorheen schemeren én hij moet ook gewoon leuk zijn om te lezen. Daarbij wil ik graag dat de review eerlijk is of geschreven is door een expert die weet waar ze het over hebben. Zo, nu jullie weten wat de criteria zijn kunnen we aan de slag. Lees je mee?

  Lees meer »
 4. Consumentenbond test: waar koop je het voordeligst een fiets?

  Consumentenbond test: waar koop je het voordeligst een fiets?

  We schreeuwen het nog net niet van de daken, maar het scheelt niet veel. Wij zijn trots. Heel trots. Trots dat we jullie al jarenlang kunnen voorzien van A-merk fietsen voor een zeer scherpe prijs. Wij halen de slingers en ballonnen vandaag uit de kast. Lezen jullie mee waarom?

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.